Ole utelias - tule messuille!

Messuyhtiö Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab on toiminut Vaasassa jo vuodesta 1987 lähtien ja on alansa markkinajohtaja Vaasa-Pietarsaari-Kokkola alueella. Pohjanmaan Expo on luotettava, palveleva ja kehittyvä messuyhtiö, joka tarjoaa messutapahtumia yrityksille, organisaatioille ja suurelle yleisölle. Tarjoamme vuosittain joukon laadukkaita ja kiinnostavia messutapahtumia.

POHJANMAAN EXPON MISSIO
Edistää elinvoimaa mahdollistamalla tuloksekkaita kohtaamisia ja tarjoamalla elämyksiä.

POHJANMAAN EXPON VISIO
Pohjanmaan Expo on Suomen menestyvimmän alueen messujen ja kohtaamisten järjestäjä.

Messuilla kohtaavat ideat ja ihmiset

Messuilla yritykselläsi on loistava mahdollisuus tuoda tuotteesi ja palvelusi konkreettisesti yleisön ja asiakkaiden eteen. Parin messupäivän aikana voit luoda kontakteja tuhansiin asiakkaisiin. Yrityksen näköinen, mutta samalla yllätyksellinen ja houkutteleva osasto on mainio tapa markkinoida ja luoda kontakteja ostajiin ja kuluttajiin. Nyt kannattaa olla esillä messuilla, koska sieltä saat suoraa palautetta käyttäjiltä. Messuilla yritykset saavat arvokkaita kontakteja, jotka synnyttävät kauppaa myös pitkän aikaa messujen jälkeen. Kävijöille messuvierailu tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tehdä hankintoja, pyytää tarjouksia ja vertailla tuotteita. Lisäksi messuilta haetaan tietysti ideoita ja inspiraatiota tuleviin projekteihin.

Tietoa ja osaamista vaihdetaan Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:ssä

Pohjanmaan Expo Oy on jäsenenä Messu- ja tapahtumajärjestäjä ry:ssä. Messu- ja tapahtumajärjestäjä ry (entinen Messujärjestäjien Unioni ry) perustettiin 1996 edistämään alan yleisiä toimintaedellytyksiä ja tehostamaan messuyhtiöiden keskinäistä yhteistoimintaa. Jäsenten kävijä- ja näytteilleasettajaluvut tarkastaa Levikintarkastus Oy, jolloin noudatetaan yhteistä kävijä- ja näytteilleasettajien laskentatapaa. 

 

Tervetuloa Pohjanmaalle menestymään messuille!