Pohjanmaan Expo Oy

Pohjanmaan Expo Oy on luonut kunniakasta uraa messu- ja tapahtuma-alalla jo vuodesta 1987 lähtien. Omien yritys- ja kuluttajatapahtumiemme lisäksi tarjoamme myös erilaisia kongressipalveluita asiakkaidemme tarpeisiin.

Alamme markkinajohtajana Vaasa-Pietarsaari-Kokkola-alueella olemme ylpeitä kyvystämme tarjota asiakkaillemme välitöntä, räätälöityä ja reagoivaa palvelua. Meillä on aito halu ja vankka kyky toteuttaa kanssanne paras mahdollinen messukokemus.

Missionamme on toimia elinvoiman edistäjänä, ei pelkästään omalla alallamme vaan kaikilla aloilla, jotka tapahtumiin osallistuvat ja niistä hyötyvät. Pyrimme tavoitteeseemme järjestämällä tuloksekkaita Business-to-Business-kohtaamisia sekä tarjoamalla alueen yrityksille mahdollisuuksia ylläpitää ja laajentaa asiakassuhteitaan.

Me Pohjanmaan Expolla haaveilemme isosti: pyrimme jatkuvasti parantamaan omaa suoritustamme ja tehostamaan toimintaamme. Haluamme olla mukana tekemässä muutosta, ja visionamme onkin nostaa Pohjanmaan teollisuusklusterit koko maailman keskeisten toimijoiden tietoisuuteen tapahtumiemme kautta.

Näytteilleasettajillemme tarjoamme runsaasti näkyvyyttä, uusia kontakteja sekä mahdollisuuden jakaa tietoa yrityksistä ja palveluista. Kävijöillemme haluamme tarjota unohtumattomia elämyksiä, mielenkiintoista informaatiota sekä viihtyisää ajanvietettä messujen parissa.

Pohjanmaan Expo Oy on jäsenenä Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:ssä. Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry (entinen Messujärjestäjien Unioni ry) perustettiin 1996 edistämään alan yleisiä toimintaedellytyksiä ja tehostamaan messuyhtiöiden keskinäistä yhteistoimintaa. Jäsenten kävijä- ja näytteilleasettajaluvut tarkastaa Levikintarkastus Oy, jolloin noudatetaan yhteistä kävijä- ja näytteilleasettajien laskentatapaa.

Tervetuloa Pohjanmaalle menestymään messuille!