Expo Österbotten Ab

Expo Österbotten Ab är en meriterande aktör i mäss- och evenemangsbranschen sedan 1987. Förutom våra egna företags- och konsumentevenemang erbjuder vi även olika kongresstjänster enligt kundernas behov.

Som marknadsledare inom vår bransch i Vasa-Jakobstad-Karleby-regionen erbjuder vi våra kunder snabb, skräddarsydd och responsiv service. Vi har den äkta viljan och kompetensen att skapa bästa möjliga mässupplevelse för er.

Vår mission är att främja livskraft inom alla branscher som deltar i eller drar nytta av våra evenemang. Vi uppnår målet genom att arrangera effektiva Business-to-Business-möten samt genom att erbjuda företagen i regionen möjlighet att upprätthålla och utvidga sina kundrelationer.

Vi på Expo Österbotten drömmer stort: vi strävar efter att ständigt förbättra vår prestation och effektivera vår verksamhet. Vi vill vara en del av förändringen med visionen att genom våra evenemang lyfta fram industriklustret i Österbotten bland världens mest centrala aktörer.

Vi erbjuder våra utställare god synlighet, nya kontakter samt en möjlighet att dela information om företaget och dess tjänster. Våra besökare vill vi erbjuda oförglömliga upplevelser, intressant information och en trivsam mässtämning.

Expo Österbotten Ab är medlem i Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry (före detta Messujärjestäjien Unioni ry) som grundades 1996 för att främja branschens allmänna verksamhetsförutsättningar och effektivera samarbetet mellan mässbolagen. Medlemmarnas besökar- och utställartal kontrolleras av Levikintarkastus Oy, som följer den enhetliga beräkningsmetoden för besökare och utställare.

Välkommen till Österbotten för att nå framgång på mässorna!