24.11.2021

Pohjanmaan Teollisuus järjestetään 24.11. Seinäjoki Areenassa

Tapahtumassa mukana olevia aloja ovat muun muassa automaatio ja robotiikka, digitalisaatio, ICT, IoT, 3D ja uudet teknologiat, teollisuuden koneet, laitteet ja komponentit, sopimusvalmistus, suunnittelu, tuotekehitys ja simulointi, huolto ja kunnossapito, logistiikka, kuljetus ja varastointi, toiminnanohjaus, tutkimus, koulutus ja rekrytointi, digitaalinen viestintä ja markkinointi, projektihallinta sekä kestävät ratkaisut. Tapahtumassa on mukana 113 näytteilleasettajaa eri teollisuuden aloilta.

Vuoden 2021 tapahtuman teemana on kestävä kehitys. Ohjelmassa on luvassa päivänpolttavia puheenvuoroja alan nykyisistä sekä tulevista riskeistä ja mahdollisuuksista. Päälavalla tullaan käsittelemään muun muassa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa (mukana mm. europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri sekä teollisuusneuvos, Työ- ja elinkeinoministeriön Mikko Huuskonen), vastuullista alihankintaa (Hitachi Energyn GSU Manager & Country Lead PGGA Petri Kärki, Rittal Oy:n tuotepäällikkö Vesa Tarvainen, sekä MSK Groupin ostojohtaja Markus Näsi) sekä osaavan työvoiman saatavuutta (Alfame Systemsin toimitusjohtaja Janne Tirkkonen, Wärtsilä Marine Solutionsin Senior HR Manager Johanna Kakkuri sekä Relicomp Oy:n toimitusjohtaja Marko Jyllilä). Päälavan ohjelman juontaa Marianne Harjula. Lisää tapahtumaohjelmaa tarjotaan Digilavalla sekä näytteilleasettajien tietoiskulavalla.

Tervetuloa tapaamaan alan tekijöitä, solmimaan yhteistyöverkostoja ja kuulemaan ajankohtaisia keskusteluja teollisuuden nykytilanteesta ja tulevaisuudesta Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa Seinäjoki Areenassa 24.11.2021 kello 9:00–17:00. Kävijäksi voi rekisteröityä osoitteessa www.pohjanmaanteollisuus.fi. Tapahtumassa on maskisuositus, ja kävijöille on käytössä koronapassi. Alueella on ilmainen pysäköinti.

Tapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy. Yhteistyökumppaneina toimivat alueen organisaatiot; Into Seinäjoki, Teknologiakeskus Merinova, Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, kehitysyhtiöt Concordia ja Kosek, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjät.

Lisätietoja:
Jukka Hakala, toimitusjohtaja
jukka.hakala@pohjanmaanexpo.fi, +358 400 669 600Siirry "Ajankohtaista"-sivulle