9.5.2017

Lakeus Kokkaa Messutapahtuma Seinäjoella 16.5.

Lakeus Kokkaa on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan ammattilaisille suunnattu messutapahtuma, joka järjestetään Seinäjoki Areenassa tiistaina 16.5. klo 14.00-18.00. Messuilla alan yritykset esittelevät uutuuksiaan ja uusia ratkaisuja ravintoloille, koulukeittiöille, suurkeittiöille, leipomoille, kahviloille, pitopalveluille, lounasravintoloille ja kaikille ruoka- ja ateriapalveluiden tuottajille. Lakeus Kokkaa on erinomainen verkostoitumispäivä alan ammattilaisille ja opiskelijoille, jossa on tehokkaasti, muutaman tunnin sisällä, mahdollisuus tavata tärkeitä tuote- ja palvelutoimittajia.  

Lakeus Kokkaa -tapahtumassa 59 näytteilleasettaja esittelee uutuuksiaan. Osastoilla on tarjolla runsaasti uutta inspiraatiota ja kaikenlaista maisteltavaa. Mm. hedelmät, kasvikset, juurekset, kala- ja lihatuotteet, maitotuotteet, säilykkeet, kastikkeet, juomat, kahvit, mausteet, erityisruokavalioiden tuotteet, hygieniatuotteet, keittiölaitteet ja -tarvikkeet ja alan tekniikkaa ovat messuilla esillä. Useat suuret tukkuliikkeet ovat paikalla esittelemässä uutuksiaan. 

Tapahtuma kokoaa ravintola- ja keittiöalan kävijöitä Etelä- ja Keski-Pohjanmaalta, Vaasan seudulta sekä myös Satakunnasta ja Keski-Suomesta. Paikalle odotetaan yli 500 alan ammattilaista. 

Lisätietoja: 

 

Jukka Hakala, toimitusjohtaja, puh. 0400 669 600
Hilkka Bodö, asiakkuuspäällikkö, puh. 0400   548 990

 



Siirry "Ajankohtaista"-sivulle