Pohjanmaan Expolla onnistunut muutosvuosi 2023
18.9.2023

Pohjanmaan Expolla onnistunut muutosvuosi 2023

Pohjanmaan Expo, alueen johtava messu- ja tapahtumajärjestäjä, on kokenut vuoden 2023 aikana merkittäviä muutoksia ja uudistuksia, jotka vahvistavat yhtiön asemaa alallaan. Yhtiön uusi toimitusjohtaja, Jari Lehtineva, on ottanut vetovastuun ja työskennellyt tiiviisti hallituksen ja Expon tiimin kanssa yhtiön kehittämiseksi.

Jari Lehtinevalla (KTM), on laaja kokemus strategia- ja liikkeenjohdon konsultoinnista sekä liiketoiminnan ja myynnin johtamisesta. Jari tuo mukanaan laajan asiantuntemuksen ja innostuksen yrityksen tulevaisuuden suunnittelussa. Hänen johdollaan Pohjanmaan Expo on käynnistänyt joukon uudistuksia ja toimenpiteitä, joiden tavoitteena on lujittaa yhtiön asemaa ja palveluja entisestään.

Yksi merkittävimmistä muutoksista on organisaatiorakenteen vahvistaminen. Markkinointi- ja viestintäpäälliköksi nimitetty Riikka Perälä tuo vankan kokemuksen viestinnästä ja markkinoinnista Expo-tiimiin. Riikka jatkaa myös projektipäällikkönä ja vastaa mm. kongressipalveluista. Sari Ojala, joka aiemmin toimi projektisihteerinä, on nimitetty tapahtumakoordinaattoriksi, vahvistaen näin tapahtumien suunnittelun ja toteutuksen osaamista. Lisäksi myyntipäällikkö Mikael Lindholm jatkaa roolissaan, tuoden mukanaan pitkäaikaista kokemusta myyntityöstä.

Tapahtumapuolella Pohjanmaan Expo on kasvattanut rooliaan Pohjoismaiden suurimman energiatapahtuman, EnergyWeekin, toteuttamisessa. Tulevaisuudessa Expo järjestää EnergyWeekin aikana kolme merkittävää teemapäivää: The Wind & Renewable Energy -tapahtuman tiistaina, The Energy Storage -tapahtuman keskiviikkona ja The Gas Energy -tapahtuman torstaina. Teemapäivät ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja alan asiantuntijoille ja yrityksille.

Pohjanmaan Expo on innoissaan näistä muutoksista ja uudistuksista, jotka varmistavat yhtiön asemaa ja tarjoavat entistä parempia mahdollisuuksia laadukkaille kohtaamisille ja aidoille elämyksille. Yhtiö odottaa innolla tulevaa ja mahdollisuutta palvella asiakkaitaan entistäkin paremmin.Siirry "Ajankohtaista"-sivulle