31.10.2016

Vasara-messuilla tehtiin ostoksia ja haettiin tietoa

Vasara-messut järjestettiin viikonloppuna Botniahallissa. Messuilla vieraili yhteensä 9108 kävijää. Messukävijöitä kiinnosti erilaiset rakentamisen tuotteet ja palvelut ja myös kodin saneeraukseen tarkoitetut palvelut ja tuotteet olivat kävijöitä kiinnostavia.

Messujen näytteilleasettajat saivat paljon kontakteja ja kauppaa eri tuotteista ja palveluista tehtiin runsaasti. Messujen uusi teema-alue Kädentaidot & Design otettiin innolla vastaan messukävijöiden puolesta ja ostoksia tehtiin mm. koruista ja vaatteista sekä käsityötarvikkeista.

Lauantain ohjelmassa messuilla kiinnosti erityisesti perinnerakentamisen paneeli, joka veti katsomon täyteen. Muita kiinnostavia aiheita olivat mm. puutarhasuunnittelu ja syksyn sisustuksen trendit. Työnäytösalueella kävi kova kuhina niin bloggaajien kuin YA:n osastolla ja mielenkiintoa herätti myös Kattopisteen katon rakentaminen. Tikkurilan työnäytöksessä tutustuttiin lasten värimaailmaan sekä aikuisten että lasten silmin. Kädentaito-alueella kiinnosti erilaiset työnäytökset. Sunnuntaina messuilla vieraili tv:stä tuttu Jethro Rostedt ja Jim Björni jatkoi varsinkin työnäytösalueella. Jethron ajankohtaiset mielipiteet ja ajatukset rakentamisesta ja asuntosijoittamisesta naurattivat messuyleisöä.

Messuilla arvottiin Mypizza-uuni ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Pohjanmaan Expon kiittää messujen näytteilleasettajia ja kävijöitä onnistuneesta messuviikonlopusta.

Pohjanmaan Expon seuraava messutapahtuma on Koko perheen Kauppiasmessut Pietarsaaressa 19.-20.11.2016 ja Knowhow koulutus- ja työelämämessut 23.-24.11. Botniahallissa.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle