5.12.2018

Pohjanmaan Expo tuottaa kansainvälisellä EnergyWeek-viikolla kaksi tapahtumaa!

Tapahtuma laajentuu koskemaan tuulivoiman lisäksi entistä vahvemmin myös muita uusiutuvan energian lähteitä. Viikko jatkuu uudella Smart Energy -teemapäivällä (20.3.2019), joka johdattaa kävijän kohti tulevaisuuden älykkäitä energiaratkaisuja. Keskiössä ovat energiatehokas rakentaminen ja älykäs kaupunkirakentaminen, sähköverkot ja energian varastointi.

Renewable-päivän ensimmäinen seminaariosio keskittyy uusiutuvan energian teknologianeutraaliin tarjouskilpailuun ja tuotantotukijärjestelmään. Lisäksi vertaillaan syöttötariffeja Euroopassa ja Suomessa. Toisessa seminaariosiossa tarkastellaan muun muassa valtion saamaa taloudellista hyötyä aurinkovoimaloiden investointituesta. Lisäksi kuullaan ajankohtaista tietoa kotimaisista aurinkovoimahankkeista ja uusiutuvan energian hybridiratkaisuista.

Smart Energy -päivän seminaarin ensimmäinen osio Future City keskittyy älykkääseen rakentamiseen. Puheenvuoroissa ja paneelikeskusteluissa pureudutaan esimerkkeihin niin maailmalta kuin kotimaasta ja pohditaan mm. taloautomaation tulevaisuutta. Tarkastelun kohteena on myös älykäs rakentaminen Pohjanmaalla. Seminaarin toinen osio Future Grid keskittyy sähköverkkojen tulevaisuuteen eri näkökulmista katsottuna. Lisäksi perehdytään 2nd life batteries -projekteihin.

Haluatko yrityksesi mukaan tapahtumiin?
Lue lisää kotisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan.
www.energyweek.fiSiirry "Ajankohtaista"-sivulle