8.11.2016

Kauppiasmessut - kahden viikon kuluttua!

Odotetut koko perheen Kauppiasmessut järjestetään parin viikon päästä 19.-20.11.2016 Tellushallissa. Suosituilla messuilla on pitkät perinteet ja tänä syksynä Kauppiasmessut järjestetään jo 17. kerran. Tapahtuman järjestäjä Pohjanmaan Expo odottaa innokkaasti tulevia Kauppiasmessuja yhdessä yhteistyökumppanin Pietarsaaren Kauppiasyhdistyksen kanssa. Kauppiasmessuilla on lähes 150 näytteilleasettajaa ja messuille odotetaan 10 000 kävijää.

Kauppiasmessut on alueen suurin ja monipuolisin messutapahtuma, joka on suunnattu kaikenikäisille kävijöille. Tapahtumakokonaisuus tarjoaa kävijälle monipuolisen kattauksen tuotteita ja palveluita sekä houkuttelevaa ohjelmaa. Messujen ammattitaitoiset näytteilleasettajat esittelevät uutuustuotteita ja joululahjaideoita, tarjoavat maistiaisia ja antavat kävijöille neuvoja ja inspiraatiota. Kuluttajamessuilla on tietysti myös houkuttelevia messutarjouksia ja ostettavaa on paljon.

Kauppiasmessut koostuu kahdeksasta eri näyttelyalasta: Lahjatavarat & Käsityö, Voi hyvin!, Ruoka, Matkailu & Vapaa-aika, Rakentaminen & Sisustaminen, Tietotekniikka ja media & Pankki- ja vakuutuspalvelut, Koulutus & Palvelut sekä Veneet, moottoriajoneuvot & Koneet.

Tänä vuonna messuilla on tarjolla runsaasti mm. kotiin, rakentamiseen ja sisustamiseen suunnattuja tuotteita ja palveluita. Kävijällä on mahdollisuus myös tutustua trendikkäisiin ja laadukkaisiin huonekaluihin mm. Wilma Interiörin osastolla. Ajoneuvot, veneet ja paljut ovat myös vahvasti esillä tänä vuonna. Erityisen mielenkiintoinen on Kokkolan ilmailukerhon lentokone, joka tuodaan Tellushallin sisälle. Kerho arpookin nyt lentoliput koko perheelle ensi kevääksi. Matkailualueelta löytyy matkailukohteita niin Ruotsista, Kokkolasta, Vaasasta kuin Kaustisilta. Matkailuun liittyy myös messujan pääarvonta. Wasaline ja Pohjanmaan Expo toteuttavat yhdessä lähes 600 euron arvoisen arvonnan, jonka pääpalkintona on All inclusive –paketti Ruotsin Saxnäsiin.

Akrakadabraa ja pomppulinnoja

Messuosastot ja näytteilleasettajat ovat tapahtuman keskipisteessä mutta tämän lisäksi messuilla järjestetään paljon ohjelmaa. Mallitoimisto Matiné yhteistyökumppaneineen valitsee Miss Model Pietarsaari 2016 –voittajan Kauppiasmessuilla. Luvassa on myös “60-luvun” –muotinäytös. Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa. Cirkuskalaset esiintyy usean kerran molempina messupäivinä ja lisäksi lapsilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia sirkustemppuja Cirkuskalasetin “temppuosastolla”. Vaasalainen Hopsis tuo messuille aina yhtä suositut pomppulinnat ja uutuutena tänä vuonna myös “Bungy” –trampoliinin, jossa valjaiden varassa pääsee tekemään huimia pomppuja.

Kahvia kaikille

Strandboden Larmo (Strandis) ja Smak & Form (Lars Forsman) vastaavat tänä vuonna yhdessä Kauppiasmessujen ravintolapalveluista. Messuvierailuun kannattaakin varata aikaa nauttia lounas viihtyisässä ravintolassa. Yhteistyökuppanina toimii Meira Oy, joka tulee jakamaan kahvia veloituksetta kaikille kävijöille.

Lisätietoja: www.kauppiasmessut.fiSiirry "Ajankohtaista"-sivulle