19.10.2018

Kauppiasmessujen ohjelma on kerrassaan huikea!

kauppias nettiin uudetArtboard 181

Robin Rekku & Rekkuorkesteri esiintyy lapsille lauantaina ja Cirkuskalaset esiintyy useamman kerran molempina messupäivinä. Lisäksi lapsilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia sirkustemppuja Cirkuskalasetin temppuosastolla. Pomppulinnat viihdyttävät lapsia takuuvarmasti vuodesta toiseen ja ne valtaavat jälleen messuhallista oman osansa. Messut saavat myös lauantaina erityisvieraan, kun 12-vuotias Hugo Käld, ruotsinkielisen Ylen Melodi Grand Prix’n 2017 voittaja, esiintyy Kauppiasmessuilla ja tapaa fanejaan Meet & Greet -tilaisuudessa.

Lapsille suunnatun ohjelman lisäksi Mallitoimisto Matiné järjestää yhteistyössä Perhesalonki Milanan kanssa Style show -muotinäytöksen sunnuntaina, jossa inspiroidutaan koko perheen pikkujoulutyylistä. Lisäksi sunnuntaina valitaan Miss Model Jakobstad. Messujen musiikkitarjonnasta vastaa Pietarsaaren seudun Musiikkiopisto, jonka ryhmät esiintyvät messujen lavalla useasti molempina päivinä.

Mielenkiintoinen paneelikeskustelu liike-elämän kilpailusta

Yhteistyössä Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordian ja Pietarsaaren seudun Kauppiasyhdistyksen kanssa järjestetään lauantaina paneelikeskustelu, jonka aiheena on Suomi-Ruotsi maaottelu: Esiintyykö myös liike-elämässä? Paneelissa ovat mukana mm Dagens Industri -lehden päätoimittaja Peter Fellman, Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin toimitusjohtaja Kjell Skoglund ja UPM Pietarsaaren integraattijohtaja Simon Fagerudd. Moderaattorina toimii Concordian toimitusjohtaja Jarl Sundqvist.

Suomalaisten yritysten kilpailukyky ruotsin vientimarkkinoilla on erittäin tärkä ja mielenkiintoinen. Ruotsin markkinoiden kautta hakeudutaan uusille markkinoille ja siksi Pietarsaarenseudulla kysymys nousee vahvasti esille. Paneeli ottaa kantaa mm. kilpailukykyyn, johtajuuteen ja tuotantomenetelmiin. Keskustelun aikana yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

www.kauppiasmessut.fi

 

 Siirry "Ajankohtaista"-sivulle