18.10.2018

Ensi viikolla Botniahallissa rakennetaan ja sisustetaan!

Messujen asiapitoinen ohjelma johdattaa sinut kiertotalouden mahdollisuuksiin, esittelee mm. Sepänkylän keskustan rakentamista, tutustuttaa homekoiran toimintaan, vastaa uuden Jätevesilain kysymyksiin ja viihdyttää myös perheen pienimpiä. Piipoo:n yli 150m2 kokoisessa legomaailmassa voit rakentaa oman unelmien talosi mallikappaleen tai huvitella muuten vain legojen parissa. Lisäksi messuilla on pomppulinnat lapsien iloksi.

Sisusta mielesi mukaan tai seuraa trendejä
Vasara-messujen sisustusalueella on edustettuna uudet keittiömallistot, lattiamateriaalit ja sisustustuotteet. Messujen laajalla huonekalualueella voit tutustua uutuushuonekaluihin ja trendeihin sekä tehdä hankintoja omaan kotiin. Laadukkaat, tunnetut ja kotimaiset merkit tarjoavat erilaisia kokonaisuuksia niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin lastenkin huoneisiin. Näytteilleasettajilta saat myös apua ja vinkkejä kodin sisustusongelmiin ja mieltä askarruttaviin asioihin, mukana mm. sisustussuunnittelija Erika Rentola-Björklund.

Opiskelijat veloituksetta messuille
Vaasanseutu kasvaa ja työvoimaa tarvitaan alueelle jatkuvasti. Pohjanmaan Expo tarttuu tähän yhteiskunnalliseen haasteeseen ja tarjoaa juhlavuoden kunniaksi opiskelijoille ilmaisen sisäänpääsyn Vasara-messuille. Messuilla opiskelija voi perehtyä rakennusalan innovaatioihin, suunnitella omaa unelmiensa kotia tai tehdä ostoksia opiskelija-asuntoonsa.

Avoinna: la – su klo 10-17
Liput: Aikuiset 14 € / 10€, alle 15-vuotiaat ja opiskelijat veloituksetta.

Seuraa meitä somessa @vasaramessut / #vasaramessut, niin saat päivitettyä tietoa näytteilleasettajista, kilpailuista, uutuuksista ja ohjelmasta.Siirry "Ajankohtaista"-sivulle