20.05.2019

Pohjanmaan Teollisuus kokosi teollisuuden ammattilaiset Seinäjoelle

Seinäjoella järjestettiin viime keskiviikkona 15.5.2019 uusi Pohjanmaan Teollisuus –messutapahtuma. Ammattitapahtumaan tutustui päivän aikana 1235 kävijää. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Pohjanmaan Expo Oy.

Kävijäpalautteen mukaan 81% totesi messutapahtuman vastanneen odotuksia erittäin hyvin tai hyvin. Vastanneista 71% olivat tyytyväisiä messujen yksipäiväisyyteen ja 91% kävijöistä suosittelevat messuja kollegalle  ja kumppanille.  

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumaan osallistui yli 150 näytteilleasettajaa, jotka olivat paikalla verkostoitumassa, esittelemässä uutuuksia, innovaatiota ja osaamista.

Keskeiset messuilla esiteltävät tuotteet ja palvelut olivat; IoT, koneistus-, suunnittelu- ja kokoonpanopalvelut, koneet ja työkalut, sähkötarvikkeet, sopimusvalmistus, kuljetin- ja logistiikkaratkaisut, hitsaustekniikka, teollisuusautomaatio, robotiikka, kunnossapito, pneumatiikka- ja automaatiotuotteet, pakkaustuotteet, teollisuuden kaapelit, tiivisteet, venttiilit ja liittimet sekä komponenttivalmistus. Lisäksi paikalla ovat suuri joukko tukipalveluita teollisuudelle tarjoavat yritykset kuten esim. rahoitus-, koulutus-, rekrytointi- ja toimitilapalvelut. 


Ohjelmaa järjestettiin kolmella lavalla

Messupäivän aikana järjestetään keynote-puheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tietoiskuja kolmella lavalla. Aamupäivän avauspaneelissa päälavalla alueen vientiveturiyritysten johtajat kertoivat, millaisia alihankintatarpeita vientiyrityksillä on. Keskustelemassa olivat teknologiajohtaja Hannu Mäntymaa Wärtsilästä, johtaja Harri Mykkänen ABB:ltä, toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa Rauma Marinelta ja hankintajohtaja Tero-Jussi Teppo Finn-Powerilta. Puheenvuoroja kuultiin myös digilavalla ja tietoiskulavalla.

Osaavat yhteistyökumppanit

Pohjanmaan Teollisuus tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarit, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjäjärjestöt sekä Vaasan, Seinäjoen, Pietarsaaren ja Kokkolan seutujen kehitysyhtiöt.

Seuraava Pohjanmaan Teollisuus –tapahtuma järjestetään 13.5.2020 Seinäjoki Areenassa.

 

Lisätietoja antaa:

Jukka Hakala, toimitusjohtaja, Pohjanmaan Expo Oy
puh. 0400 669 600, jukka.hakala@pohjanmaanexpo.fi

Siirry "Media"-sivulle