20.09.2018

Opiskelijat veloituksetta Vasara-messuille!

Pimenevien iltojen myötä lähestyy myös syksyn rakennus- ja sisustusalan tapahtuma, Vasara-messut. Koti on jokaiselle se paikka, jossa voi rentoutua iltaisin, viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ja käpertyä sohvalle, kun pakkaset paukkuvat ulkona ja viima vinkuu nurkissa. Koti on asukkaansa näköinen ja tyylejä on monenlaisia. Vasara-messuilta löydät uusia ideoita omaan tyyliisi ja ratkaisuja repsottaviin kodin kunnostuskohteisiin. Ehkäpä löydät unelmiesi talon tai asunnon tai tulet muuten vaan fiilistelemään. Pohjanmaan Expon juhlavuoden kunniaksi opiskelijat pääsevät veloituksetta tutustumaan messuihin ja rakentamaan omaa unelmaansa punaisesta tuvasta ja perunamaasta - Pohjanmaalla!

Rakenna unelmiesi koti tai valitse valmis
Vasara-messut on toiminut pohjalaisten rakentajien ja remontoijien tiedon, taidon ja ideoiden lähteenä jo 19 vuotta. Messut tarjoaa vaihtoehtoja ja puolueetonta tietoa tärkeiden päätösten tueksi, olipa kysymyksessä uuden rakentaminen tai vanhan saneeraaminen. Energian säästäminen ja energiatehokas rakentaminen ovat edelleen ajankohtaisia teemoja messuilla. Lisäksi messuilla esitellään muun muassa talopaketteja, aurinkosähköratkaisuja, tehokkaita lämpöpumppuja ja energiatehokkaita takkoja.

Sisusta omaan tyyliisi
Vasara-messujen sisustusalueelta tutustut uusiin pintamateriaaleihin, älykkäisiin ja innovatiivisiin keittiökalusteisiin ja ekologisiin lattiamateriaaleihin. Lisäksi Vasara-messut jatkaa laajalla huonekaluteemalla myös tänä vuonna. Alueella esitellään uusimmat trendit ja kestävimmät materiaalit, unohtamatta tietenkään hyviä messutarjouksia.

Opiskelijat veloituksetta Vasara-messuille
Vaasanseutu kasvaa ja työvoimaa tarvitaan alueelle jatkuvasti. Pohjanmaan Expo haluaa tarjota juhlavuoden kunniaksi opiskelijoille ilmaisen sisäänpääsynVasara-messuille. Messuilla opiskelija voi perehtyä rakennusalan innovaatioihin, suunnitella omaa unelmiensa kotia tai tehdä ostoksia opiskelija-asuntoonsa.

Aika: 27.-28.10.2018
Paikka: Botniahalli
Avoinna: la 10-17, su 10-17

 

Siirry "Media"-sivulle