30.01.2017

Edu + Job - Osaamisella työelämään!

Uutuusmessut 9.2.2017 Kokkolan Kampushallissa

Kokkolan kaupunki, Pohjanmaan TE-toimisto, alueen yritykset, Centria ja Kpedu sekä Pohjanmaan Expo yhdistävät voimansa ja järjestävät ensimmäistä kertaa rekrytointi-, kesätyö- ja koulutustapahtuman Kokkolassa helmikuussa. Päävastuullisena järjestäjänä toimii messuyhtiö Pohjanmaan Expo, jonka yhtenä omistajana on Kokkolan kaupunki.


Edu+Job on suunnattu jatko-opintoihin hakeutuville nuorille ja aikuisille Keski-Pohjanmaalla sekä lähialueilla. Edu+Job toimii samalla kesätyö- ja rekryfoorumina. Ajankohta on oivallinen kesärekryn aloittamiselle ja tarjolla on yhteensä yli 1000 kesätyöpaikkaa seudun nuorille, myös alle 18v.!>Tapahtuman tavoitteena on samalla vahvistaa yhteistyötä oppilaitosten ja elinkeinoelämän välillä, jolla taataan alueen tulevaisuuden tekijät. On tärkeää että elinkeinoelämä tiedottaa ja innostaa nuoria valitsemaan koulutus ja ammatti, joka mahdollistaa työllistymisen seudulla.

Osastojen lisäksi on näytteilleasettajien käytössä luokkahuoneita Kampushallissa, missä he antavat lisää tietoa esim. kesätöistä, eri työtehtävistä, työharjoittelusta sekä opiskelumahdollisuuksista ja yhteishausta.Ohjelmalavalla kuullaan opiskelijoiden ja jo ammattiin valmistuneiden nuorten sekä yritysten tietoiskuja.

Messutapahtuma järjestetään Kokkolan Kampushallissa to 9.2. klo 9-15.

Siirry "Media"-sivulle