14.10.2021

Asu & Rakenna -messuilta löydät kokonaisvaltaisen asumisen kattauksen

Pohjanmaan Expo valmistautuu avaamaan tapahtumasyksyn Asu & Rakenna -messuilla. Uudistetut ja odotetut Asu & Rakenna -messut järjestetään 16.–17.10.2021 kello 10:00–17:00 Botniahallissa Mustasaaressa. Liput tapahtumaan voi ostaa Lippu.fi -verkkokaupasta, ja kehotamme asiakkaitamme ostamaan liput ennakkoon mahdollistaaksemme sujuvan ja turvallisen messukokemuksen. Tapahtumamme toteutetaan Aluehallinto-viraston ja THL:n voimassa olevien linjausten mukaisesti.

Koti ei ole koskaan valmis – eikä sen tarvitsekaan olla. Kotoilu tasapainottaa ihanasti kiireistä arkea, ja se on myös mitä parhainta puuhaa yhdessä perheen kanssa. Kotoilla voi myös omalla mökillä. Asu & Rakenna -messut tarjoavat tänä vuonna asumisen ja rakentamisen kokonaisuudet monipuolisemmin kuin koskaan: olipa toiveissasi uusi sisustus, koti tai mökki, toivot ideoita ja vinkkejä remontoimiseen tai haluat kuulla talotekniikan uusista tuulista ja energiatehokkaista ratkaisuista, löydät nyt kaiken haluamasi messuiltamme.

Tapahtumaohjelmassa Asu & Rakenna -messujen teemoja – asumista, rakentamista, sisustamista ja kotoilua – käsitellään monipuolisesti. Päälavalla kuullaan muun muassa Vaasan tulevaisuuden Pohjoiskeskustasta Klemettilästä, sekä Sepänkylän keskustan kehittämisestä – erityisesti WNB-hankkeesta, jonka tavoitteena on rakentaa Sepänkylän ensimmäinen puukerrostalo ja luoda Pohjanmaalle paikallinen puukerrostalorakentamisen verkosto. Ennen tapahtumaa on myös mahdollista varata lauantaille konsultointiaika sisustussuunnittelija Hanna Yli-Yrjänäiseltä (DESIGN BY HANNA K. & CO.), joka auttaa kodin sisustuksen ja tilasuunnittelun haasteissa. Sunnuntaina ihastuttavan Spirande-yrityksen Nina Överholm järjestää inspiraatiohetkiä kukilla sisustamiseen! Ohjelmaa on tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi, tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltamme.

Viihtyisään kotiin on monta tietä – tule inspiroitumaan messuilla!

www.asujarakenna.fi
@asujarakenna #asujarakenna #turvallisestimessuilla

Avoinna: la 16.10. ja su 17.10. klo 10.00-17.00
Liput: lippu.fi tai ovelta 10€/henkilö, alle 15-vuotiaat maksutta
Ei pysäköintimaksua

Siirry "Media"-sivulle