20.09.2018

Studerande har fritt inträde till Vasara-mässan

Det börjar bli mörkt om kvällarna, ett säkert tecken på att höstens bygg- och inredningsevenemang, Vasara-mässan, närmar sig. Ett hem är platsen där du kan koppla av om kvällarna, njuta av tiden med familj och vänner och mysa i soffan när vinden viner där ute. Ett hem återspeglar sina invånare och har därför alltid en personlig stil. På Vasara-mässan kan besökarna få nya idéer för sitt hem, hitta lösningar på olika projekt och kanske även finna sina drömmars hus eller lägenhet.

Bygg eller köp dina drömmars hem
Vasara-mässan har varit en kunskapens källa för österbottniska byggare och renoverare i 19 års tid. Mässan erbjuder alternativ och opartisk information som underlag för dina beslut, oavsett om det rör sig om ett nybygge eller en renovering. Att spara energi och bygga energieffektivt är fortfarande aktuella teman på mässan. Dessutom presenteras olika huspaket, solenergilösningar, effektiva luftvärmepumpar och energieffektiva öppna spisar.

Inred i din egen stil
På Vasara-mässans inredningsområde kan du bekanta dig med t.ex. nya ytmaterial, smart och innovativ köksinredning och ekologiska golvmaterial. Dessutom fortsätter det omfattande möbeltemat även i år. På området presenteras de senaste trenderna och de mest hållbara materialen, inte att förglömma goda mässerbjudanden.

Studerande har fritt inträde till mässan
Vasaregionen växer och behöver ständigt ny arbetskraft. Expo Österbotten vill därför bjuda alla studerande på fritt inträde till Vasara-mässan för att fira sitt jubileumsår. På mässan kan de studerande ta del av de senaste innovationerna inom byggbranschen, planera sina drömmars hem eller shoppa för boxbostaden.

Tid: 27‒28.10.2018
Plats: Botniahallen
Öppet: lö 10‒17, sö 10‒17

www.vasaramessut.fi

Gå till "Media"