16.10.2017

Viikonlopun Vasara-messut keräsi 8277 kävijää

Syksyn isot rakennusmessut, Vasara-messut, järjestettiin viikonloppuna Botniahallissa. Messuihin osallistui yli 130 näytteilleasettajaa ja kävijöitä tapahtuma keräsi 8277.

Messut tarjosi rakentajille, sisustajille ja kodin kunnostajille erinomaisen tilaisuuden löytää sopivia ratkaisuja omiin projekteihinsa, hakea ideoita ja neuvoja sekä tehdä hyviä kauppoja. Viikonlopun aikana oli tarjolla tietoa ja tuotteita sekä suurelle yleisölle että rakennusalan ammattilaisille.

Näytteilleasettajat olivat erittäin tyytyväisiä. Tämä on merkki siitä, että Pohjanmaalla rakentaminen ja korjausrakentaminen on vahvaa ja että kuluttajat panostavat asumiseen. Jotkut olivat sitä mieltä, että nämä messut olivat vuoden parhaat alan messut. Kauppaa tehtiin paljon jo paikan päällä messupäivinä ja asiakaskäyntejä ja tarjouksia saa tehdä runsaasti messujen jälkeen. Järjestäjä sai vastaanottaa paljon osastovarauksia ensi vuoden Vasara-messuille jo tapahtuman aikana.

Ruotsalainen TV-nikkari Martin Timell osallistui messujen ohjelmaan lauantaina ja hän keräsi satoja kiinnostuneita messuvieraita seuraamaan tapetointi- ja kaakelointinäytöksiä. Lisäksi viikonlopun aikana järjestettiin ajankohtaisia tietoiskuja ja työnäytöksiä. Työnäytöksissä annettiin vinkkejä sisäpintojen maalaukseen sekä miten kattoremontti ja katon kuntotarkastus hoituu tehokkaasti. Taitokeskus ja Loftet tarjosi kodin sisustamisesta kiinnostuneille työnäytöksiä.

Sisustussuunnittelija Erika Rentola-Björklundin sisustama yksiö keräsi paljon vieraita hakemaan vinkkejä syksyn sisustustrendeistä, materiaaleista ja väreistä. Evo Engineeringin rakentama yksiö koostui eteisestä, keittiöstä, olohuoneesta, makuu- ja vaatetilasta sekä kylpyhuoneesta.

Seuraavat Vasara-messut järjestetään 27.-28.10.2018.

Lisätietoja: Jukka Hakala, tj, puh 0400 669 600

Gå till "Media"