14.10.2021

Bygga & Bo dukar upp med temat boende

Expo Österbotten förbereder för att öppna höstens evenemang och först ute är Bygga & Bo -mässan. Den förnyade och väntade Bygga & Bo -mässan arrangeras 16–17 oktober (kl. 10.00-17.00) i Botniahallen i Korsholm. Biljetter till mässan kan köpas på lippu.fi och vi uppmuntrar besökarna att köpa biljetter i förväg för att mässupplevelsen skall vara så smidig och säker som möjligt. Mässan genomförs enligt Regionförvaltningsverksets och THL:s aktuella riktlinjer.

Hemmet är aldrig riktigt klart - och det behöver det inte vara heller. Hemmalivet balanserar den hektiska vardagen, och att pyssla i hemmet är ett också ett bra sätt att umgås med familjen. Att bo på sommarstugan är också en boendeform som tas i beaktande på årets Bygga & Bo -mässa. Oavsett om man funderar på ny inredning, ett nytt hem, en sommarstuga, behöver idéer och tips för renovering eller vill höra om nya trender och energieffektiva lösningar - kan man hitta allt som behövs på mässan.

Programmet lyfter mässans tema - boende, byggande, inredning och hemmaliv.
På huvudscenen får vi bland annat höra om det framtida Norra centrum i Klemetsö, Vasa och utvecklingen av Smedsby centrum – i synnerhet WNB-projektet, vars mål är att bygga det första trähöghuset i Smedsby och skapa ett lokalt nätverk för trähöghusbyggen i Österbotten. Innan evenemanget är det också möjligt att boka en konsultation på lördag med inredningsplanerare Hanna Yli-Yrjänäinen (DESIGN BY HANNA K. & CO.), som hjälper till med utmaningar kring heminredning och planering av utrymmen. På söndag ger Nina Överholm från företaget Spirande inspirerande tips på hur man inreder med blommor! Program ges på både svenska och finska, besök vår webbplats för mer information.

Det finns många vägar till ett trivsamt hem – låt dig inspireras på mässan!

www.asujarakenna.fi
@asujarakenna #byggaochbo #turvallisestimessuilla

Öppet: lö 16.10. och sö 17.10. kl. 10.00-17.00
Biljetter: lippu.fi eller vid dörren 10€/person, under 15 år gratis
Gratis parkering

Gå till "Media"