25.10.2018

Vasara-mässan inkommande veckoslut!

Vasara-mässan ordnas inkommande veckoslut. I 19 års tid har mässan erbjudit olika alternativ och opartisk information som stöd för dina beslut, oavsett om det rör sig om ett nybygge eller en renovering.

vasara banneri matalaArtboard 20 copy 21I år har vi förutom de som blivit bekanta genom åren även många nya utställare på Vasara-mässan. Fokus ligger i synnerhet på energieffektiva byggen, kyl- och värmesystem och olika huspaket. På Vasara-mässans inredningsområde hittar du nya kökskollektioner, golvmaterial och inredningsprodukter. På mässans stora möbelområde kan du bekanta dig med de senaste trenderna och shoppa.

Teman som kommer att diskuteras på huvudscen är bl.a. gårdsplanering, Wasa station och planläggningen av Smedsby centrum. Mögelskador väcker debatt och frågor från år till år. Undersökningar med mögelhundar har blivit allt vanligare och i år är Investigo på plats med sin egen mögelhund.
Den nya lagen för avloppsvatten träder i kraft nästa år och på mässan kan du ställa frågor till representanter för avloppsvattenprojektet Jässi. Cirkulär ekonomi presenteras också på olika ställen.

Tid: 27-27.10.2018
Öppet: la-su, klo 10-17
Plats: Botniahalli (Papinsaarentie 2, 65610 Mustasaari)
Biljetter: 14€ / 10€, alle 15-vuotiaat ja opiskelijat veloituksetta

www.vasaramessut.fi

Gå till "Aktuellt"