10.12.2018

Populära Edu+Job nu även i Vasa!

Den årligen återkommande Knowhow-mässan har försvunnit från Expo Österbottens mässkalender och ersätts med det nya evenemanget Edu+Job. Edu+Job ordnas redan för tredje gången i Kampushallen i Karleby 5.2.2019 och kommer nu alltså även till Vasa stadshus 7.2.2019.

Edu+Job riktar sig till unga och vuxna runt om i Österbotten som söker utbildning, sommarjobb och arbete. Mässan strävar samtidigt till att stärka samarbetet mellan unga, utbildningsanordnare och arbetslivet för att säkra regionens arbetskraft i framtiden.

– Arbetsgivarna har här möjlighet att informera och sporra unga att välja yrke och utbildning som ger jobbmöjligheter i regionen, uppmanar Petra Långfors, projektansvarig för evenemanget.

Som utställare på mässan deltar bl.a. utbildningsanordnare från andra och tredje stadiet, arbetsgivare samt Österbottens TE-byrå.

På programmet bl.a
- sommarjobb
- arbetsgivarnas jobb- och karriärmöjligheter
- jobbsökningstips och CV-hjälp
- utbildningsalternativ och gemensam antagning

Edu+Job önskar studerande i gymnasium, yrkesinstitut och högskola, arbetssökande samt andra intresserade välkomna! Evenemanget är öppet 11-17 och inträdet är gratis.

Läs mer på www.edujob.fi

Gå till "Aktuellt"