24.04.2017

Suurmessut keräsi 16 964 kävijää

Seitsemän eri messualan tapahtuma tarjosi ostettavaa, näkemistä ja kokemuksia runsain mitoin. Messuilla kävijät pääsivät aistimaan tulevan kesän trendejä sekä suunnittelemaan projekteja matkoista remonttiin ja mökkeilystä puutarhahoitoon.

Nayttokuva 2017 06 27 kello 10.07.02

Seitsemän eri messualan tapahtuma tarjosi ostettavaa, näkemistä ja kokemuksia runsain mitoin. Messuilla kävijät pääsivät aistimaan tulevan kesän trendejä sekä suunnittelemaan projekteja matkoista remonttiin ja mökkeilystä puutarhahoitoon. Messuille osallistui 200 näytteilleasettajaa.

Messujen pääesiintyjä a cappella-ryhmä FORK, esiintyi lauantaina täysille katsomoille. Kuulijat saivat nauttia mm Beyoncén, Loreenin ja AC/DC:n kappaleista.

Ohjelmassa oli huomioitu Suomen juhlavuotta ja yleisölle tarjottiin makupaloja Pohjanmaan juhlavuoden tuotannoista Pohjanmaa Juhlii –areenalla.

Messupuutarhan suunnitteli ja rakensi tänä vuonna Järviseudun koulutuskuntayhtymä Kurejoen yksikkö, luonnonvara-ala. Messupuutarhassa sai myös vinkkejä puutarhasuunnitteluun, kasvivalintaan ja pihakivetyksen tekemiseen.

Kiitos kaikille mukanaolleille – nyt saa kesä tulla!

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle