20.5.2019

Pohjanmaan Teollisuus kokosi teollisuuden ammattilaiset Seinäjoelle

Kävijäpalautteen mukaan 81% totesi messutapahtuman vastanneen odotuksia erittäin hyvin tai hyvin. Vastanneista 71% olivat tyytyväisiä messujen yksipäiväisyyteen ja 91% kävijöistä suosittelevat messuja kollegalle  ja kumppanille.  

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumaan osallistui yli 150 näytteilleasettajaa, jotka olivat paikalla verkostoitumassa, esittelemässä uutuuksia, innovaatiota ja osaamista.

Keskeiset messuilla esiteltävät tuotteet ja palvelut olivat; IoT, koneistus-, suunnittelu- ja kokoonpanopalvelut, koneet ja työkalut, sähkötarvikkeet, sopimusvalmistus, kuljetin- ja logistiikkaratkaisut, hitsaustekniikka, teollisuusautomaatio, robotiikka, kunnossapito, pneumatiikka- ja automaatiotuotteet, pakkaustuotteet, teollisuuden kaapelit, tiivisteet, venttiilit ja liittimet sekä komponenttivalmistus. Lisäksi paikalla ovat suuri joukko tukipalveluita teollisuudelle tarjoavat yritykset kuten esim. rahoitus-, koulutus-, rekrytointi- ja toimitilapalvelut. 


Ohjelmaa järjestettiin kolmella lavalla

Messupäivän aikana järjestetään keynote-puheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tietoiskuja kolmella lavalla. Aamupäivän avauspaneelissa päälavalla alueen vientiveturiyritysten johtajat kertoivat, millaisia alihankintatarpeita vientiyrityksillä on. Keskustelemassa olivat teknologiajohtaja Hannu Mäntymaa Wärtsilästä, johtaja Harri Mykkänen ABB:ltä, toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa Rauma Marinelta ja hankintajohtaja Tero-Jussi Teppo Finn-Powerilta. Puheenvuoroja kuultiin myös digilavalla ja tietoiskulavalla.

Osaavat yhteistyökumppanit

Pohjanmaan Teollisuus tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarit, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjäjärjestöt sekä Vaasan, Seinäjoen, Pietarsaaren ja Kokkolan seutujen kehitysyhtiöt.

Seuraava Pohjanmaan Teollisuus –tapahtuma järjestetään 13.5.2020 Seinäjoki Areenassa.

 

Lisätietoja antaa:

Jukka Hakala, toimitusjohtaja, Pohjanmaan Expo Oy
puh. 0400 669 600, jukka.hakala@pohjanmaanexpo.fiSiirry "Ajankohtaista"-sivulle