6.3.2020

Messu- ja tapahtumajärjestäjät seuraavat koronavirustilannetta

Suomalaisviranomaisten tämänhetkinen näkemys on, että tilanne Suomessa on vakaa ja koronavirustartunnan riski pieni. Messuohjelmien muutoksiin ei siten tämänhetkisen tilanteen perusteella ole syytä. Tilannetta seurataan jatkuvasti.
” Messuilla on suuri merkitys maamme elinkeinoelämälle ja tapahtumia järjestetään aivan normaalisti, koska viranomaisten mukaan sille ei ole tällä hetkellä mitään estettä”, sanoo Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n puheenjohtaja Juha Rahko.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajankohtaistiedotteet koronavirustilanteesta:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19
Messualan kansainvälisen kattojärjestön UFIn ohjeistus tapahtumiin osallistuville yrityksille ja tapahtumajärjestäjille:
https://www.ufi.org/industry-resources/coronavirus/

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry kattaa hyvin ammattimaisen messujärjestämisen Suomessa. Jäseniä ovat Suomen Messut Osuuskunta, Tampereen Messut Oy, Turun Messukeskus Oy, Lahden Messut, Jyväskylän Messut Oy, Pohjois-Suomen Messut ry., Pohjanmaan Expo Oy, Suomen Asuntomessut Osuuskunta, Mediapro Messut Oy, Riihimäen Messut Oy ja KPK Events Oy. www.messutsuomessa.fi

Lisätietoja: Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry, puheenjohtaja Juha Rahko, puh. 0500 499964, juha.rahko@paviljonki.fi ja toiminnanjohtaja Reija Könönen, puh. 050 5604614, reija.kononen@messutsuomessa.fi

 Siirry "Lehdistö"-sivulle