19.11.2018

Kauppiasmessut kiinnostivat jälleen Pietarsaaren seudun asukkaita

Kokoperheen Kauppiasmessut järjestettiin menneenä viikonloppuna. Koko Tellushallin täyttävä messutapahtuma innosti kävijöitä tekemään ostoksia, hakemaan elämyksiä ja tapaamaan tuttuja lämminhenkisessä tunnelmassa. Kauppaa tehtiin varsinkin kotiin, rakentamiseen ja sisustamiseen suunnatuista tuotteista ja palveluista. Lisäksi terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet ja palvelut herättivät mielenkiintoa kävijöiden joukossa. Suurimmat osastokokonaisuudet esittelivät veneitä ja autoja.

Liike-elämän paneelikeskustelu kiinnosti alueen yrityksiä
Kauppiasmessuille järjestettiin lauantaina mielenkiintoinen paneelikeskustelu, joka pureutui liike-elämän kilpailuun naapurimaamme Ruotsin näkökulmasta. Ruotsin kautta hakeudutaan kansainvälisille markkinoille ja varsinkin Pietarsaaren seudulla asia on vahvasti esillä. Yhteistyössä Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordian ja Pietarsaaren seudun Kauppiasyhdistyksen kanssa järjestetty paneelikeskustelu kiinnosti alueen yrittäjiä. Paneelissa nähtiin Dagens Industri –lehden päätoimittaja Peter Fellman, Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin toimitusjohtaja Kjell Skoglund ja UPM Pietarsaaren integraattijohtaja Simon Fagerudd. Moderaattorina toimi Concordian toimitusjohtaja Jarl Sundqvist.

Ohjelmaa perheen pienille ja vähän isommillekin

Tämän vuoden Kauppiasmessuilla oli paljon ohjelmaa varsinkin perheen pienimmille. Viime vuoden Yle Femman järjestämä Melodi Grand Prixin voittaja Hugo Käld esiintyi messuilla lauantaina. Tämän lisäksi messuilla sai laulaa ja tanssia mm. Robin Rekun ja hänen rekkuorkesterinsa tahdissa, harjoitella sirkustemppuja Cirkuskalasetin johdolla ja pomppia Hoplopin pomppulinnoissa. Musiikista vastasi myös taitavat Pietarsaaren seudun Musiikkiopiston soittajat. Mallitoimisto Matiné vastasi tänä vuonna perinteisestä muotinäytöksestä ja Kauppiasmessuilla valittiin Miss Model Pietarsaari ja voittajaksi valittiin Alexandra Golikova (Oulusta). Hänet valittiin myös yleisön suosikiksi ja Pietarsaaren mallikasvoksi. Fashion Model 2018 on Giorgia Odor-Guglielmi (Pietarsaari). AD Model on Ilona Keskitalo (Pietarsaari). Pohjanmaan Expo onnittelee voittajia!

Pohjanmaan Expon seuraava messutapahtuma on Edu + Job 5.2. Kokkolassa.
Pohjanmaan Expo kiittää näytteilleasettajia ja kävijöitä, nähdään jälleen kahden vuoden päästä!

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle