Ajankohtaista

Waasan Sijoitusmessut jo 15. kertaa!

05.02.2014

Pohjanmaan suurin, vuosittainen sijoitusalan messutapahtuma järjestetään jo 15. kertaa. Messut kutsuu kaikki varainhoidosta, sijoittamisesta ja säästämisestä kiinnostuneet Vaasan kaupungintalolle torstaina 13.2. klo 9-16.30.

 Tänä vuonna mukana on 17 näytteilleasettajaa. Mukana ovat pankit, pankkiiriliikkeet ja muita alan toimijoita. Tapahtuma antaa kattavasti ajankohtaista tietoa sijoittamisen eri vaihtoehdoista. Messupäivän aikana on kävijöillä mahdollisuus valita kiinnostavimmat tietoiskut ja lisäksi tavata asiantuntijat messuosastoillaan. Saatavilla on alan tuorein tieto ja ammattilaisten neuvot, joista saa tukea omille näkemyksille ja päätöksille sijoittamisesta.

 Päivän aikana pidetään 20 eri aiheista tietoiskua, aiheina mm. asuntorahastot, vuokra-asunnot sijoituskohteena, kiinteistösalkun rakentaminen, P2P-lainat ja vuoden 2014 talousnäkymät ja monia muita mielenkiintoisia puheenvuoroja. Myös Vacon Oyj:n toimitusjohtaja Vesa Laisi on paikalla kertomassa kestävän kasvuyhtiön kuulumiset. Metsäala on mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Sekä Metsänhoitoyhdistys Österbotten ja UPM ovat mukana omilla puheenvuoroillaan ja messuosastoillaan.

Tutustu messujen sisältöön ja rekisteröidy veloituksetta kävijäksi.

« Uutisarkisto