Tiedotteet

Vaasan Sijoitustapahtuma 17.2.2011

09.02.2011

Waasan Sijoitustapahtuma järjestetään ensi viikolla


 

Pohjanmaan suurin ja kattavin säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon messutapahtuma kokoaa alan ammattilaiset Vaasaan jo kahdettatoista kertaa. Waasan Sijoitustapahtuma järjestetään Vaasan kaupungintalolla torstaina 17.2. klo 10-17. Mukana on 18 näytteilleasettajaa. Lisäksi päivän aikana järjestetään 22 tietoiskua, joissa alan huippuasiantuntijat tuovat esiin ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa aktiivisille sijoittajille, sijoitusalan ammattilaisille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Sijoitustapahtuma käynnistetään jo keskiviikkona 16.2. asiantuntijaillalla klo 18.00, jossa puhuu Veronmaksajain keskusliiton toimitusjohtaja Teemu Lehtinen. Lehtisen aiheena on “Verotuksen uudistusnäkymät: mikä kiristyy ja mikä kevenee ensi vaalikaudella.

Lisätietojen hankinta, omien päätösten ja ajatusten vahvistaminen sekä uusiin mahdollisuuksiin ja yhteistyökumppaneihin tutustuminen on tapahtuman keskeinen tehtävä. Yhden tehokkaan päivän aikana on tarjolla tiivis paketti ajankohtaisia sijoituspalveluita, ratkaisumalleja, vaihtoehtoja sekä alan tuoreinta tietoa. Edellisvuosien tapaan kävijöitä odotetaan n. 1000. Näytteilleasettajien tarjoamiin palveluihin kuuluvat mm. ajankohtaiset sijoitustuotteet ja -palvelut, sijoitus-, säästö- ja eläkevakuutukset, varainhoitopalvelut, sijoitusneuvonta, pankkipalvelut, kulta sijoituskohteena jne.

Näytteilleasettajat ovat: Aktia Pankki, Bon Pankkiiriliike, Elite Life, Estlander & Partners, FIM, Fixura, Fourton Rahastoyhtiö, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Tapiola, Nordea Pankki Suomi, ODIN Rahastot, RVM Yhtiöt, Sampo Pankki, Seligson & Co, Tavex, UB Omaisuudenhoito, Vaasan Arvopaperisijoittajat ry, Vaasan Osuuspankki ja Ålandsbanken.

Avauspuheenvuoron torstaina klo 10.30-11.30 pitää toimitusjohtaja Sari Lounasmeri Pörssisäätiöstä. Aiheena on Sinivalkoinen pääoma, jossa Lounasmeri käsittelee mm kotimaisen omistajuuden tärkeyttä ja kotitalouksien roolia omistajina. Torstaina klo 16-18 toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva Suomen Vuokranantajista pitää luennon aiheena “Resepti kannattavaan vuokraustoimintaan”. Näytteilleasettajien tietoiskuissa käsitellään aiheita kuten Sijoitustrategia 2011, Euroopan velkakriisi ja Suomi 2011, Perintö- ja lahjaveroitus ja Mistä tuottoja vuonna 2011.

Tapahtumaan ja asiantuntijailtaan voi rekisteröitä kävijäksi veloituksetta osoitteessa www.pohjanmaan expo.fi. Lippu ovelta 20 euroa. 

Tapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy.

Lisätietoja: Jukka Hakala puh. 0400 669 600 tai jukka.hakala@pohjanmaanexpo.fi

 

 

 

« Uutisarkisto