Tiedotteet

Syksyn kattavin koulutus- ja työelämätapahtuma tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia!

08.11.2012

Pohjanmaan suurin koulutus-, työelämä-, ja rekrytointitapahtuma järjestetään jo yhdeksättä kertaa Botniahallissa 21.-22. marraskuuta. Yhden illan ja yhden päivän tehokas messutapahtuma on yksi syksyn suosituimmasta nuorten tapahtumista. Tapahtuma kerää tänä vuonna saman katon alle lähes 150 näytteilleasettajaa ja messuille odotetaan jälleen lähes 9000 messuvierasta. Messut kokoaa yhteen niin koulutusvaihtoehdot kuin työelämän mahdollisuudet.

Koulutusvaihtoehtoja kattavammin kuin koskaan

Knowhow-messut esittelee monipuolisesti eri koulutusvaihtoehdot niin yläasteiden päättäville luokille, toisen asteen opiskelijoille kuin vanhemmillekin opiskelijoille. Paikalla ovat yliopistot ja korkeakoulut, ammattikorkeakoulut, lukiot, ammattiopistot, kansanopistot ja aikuisoppilaitokset. Opiskelupaikkaa etsivä nuori saa Knowhow-messuilta kattavan kuvan eri opiskeluvaihtoehdoista sekä varmuutta ja tukea omiin valintoihin. Messuilla on tänä vuonna runsaasti uusia näytteilleasettajia ja koulutusvaihtoehtoihin voi tutustua nyt entistä laajemmin. Monet toisen asteen oppilaitokset esittelevät koulutusalojaan työnäytösten muodossa. Tällä tavalla nuorille avataan selkeästi, mitä käytännössä eri koulutuslinjoilla opiskellaan.

Työelämä tarjoaa mahdollisuuksia

Työelämä- ja rekrytointimessut on suunnattu pian valmistuville opiskelijoille, työnhakijoille, alan vaihtajille ja uutta uraa suunnitteleville henkilöille. Messuilla työnhakijat ja muut aikuiskävijät voivat tavata lukuisan määrän eri työnantajia, saada hyviä kontakteja ja uusia vaihtoehtoja omalle uralle. Myös päättötyötään suunnittelevan kannattaa vierailla messuilla, josta voi löytää päättötyölleen kohdeyrityksen. Rekrytointialueella mukana ovat työnantajat ja työelämänedustajat, jotka ovat paikalla esittelemässä itseään työnantajina ja kertomassa, millaisia henkilöitä heille lähitulevaisuudessa haetaan töihin.

Messutärpit:

• Runsas Nuori Yrittäjä -alue (NY-tori), mukana 35 nuorta yrittäjää, jotka ovat messuilla myymässä ja markkinoimassa itse suunnittelemiaan tuotteita ja palveluita. Alue on järjestetty yhteistyössä Yes Pohjanmaan kanssa.
• Taitaja9 -paikalliskilpailu
• Laajasti koulutusvaihtoehdot esillä
• Työelämäpuolella rekrytoidaan ahkerasti ja tutustuaan työelämän mahdollisuuksiin
• Rappa på svenska - kielenoppimisen riemua musiikin avulla!

Lisätietoja:
Mirella Kivelä projektivastaava Puh. 0400 910 180
Jukka Hakala toimitusjohtaja Puh. 0400 669 600

« Uutisarkisto