Tiedotteet

Sijoitusmessut kaupungintalolla 10.3.

01.03.2016

Pohjanmaan vuosittainen sijoitusalan tapahtuma kokoaa jälleen alan ammattilaiset Vaasan kaupungintalolle torstaina 10. maaliskuuta.  Mukana on 18 näytteilleasettajaa ja messujen aikana kuullaan yli 20 eri puheenvuoroa. Asiantuntijat tarjoavat aktiivisille sijoittajille, alan ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille ajankohtaista tietoa varainhoidon ja sijoittamisen palveluista. Tietoiskuja järjestetään Kamarimusiikkisalissa ja 3. kerroksen Peilisalissa. Näytteilleasettajat ovat yleisön tavattavissa messuosastoillaan juhlasalissa ja aulassa.

Sijoitusmessut tarjoavat tiiviin päivän aikana vuoden kattavimman ja ajankohtaisimman tietopaketin sijoituspalveluiden eri vaihtoehdoista ja tuoreen näkemyksen vuoden 2016 taloustilanteesta. Näytteilleasettajien palveluvalikoimiin kuuluvat ajankohtaiset sijoitustuotteet ja varainhoidon palvelut sekä asuntosijoittaminen Vaasassa, sijoituskulta ja uutena mm. loma-asunnot Espanjassa. Asuntosijoittajille on tarjolla paljon vaihtoehtoja ja uutta tietoa mm. rahastomuotoisesta kiinteistösijoittamisesta ja siitä miten asunnonomistajaksi voi tulla maksamalla vuokraa. Myös Pörssiyhtiöt Aspo ja Elisa ovat mukana omilla messuosastoillaan tapaamassa alueen sijoittajia.  

Uutta sisältöä messuille tuo Suomen Pörssisäätion järjestämä Pörssiaamu, jolla avataan torstain messupäivä. Vierailijoina Pörssiaamussa ovat Wärtsilä Finland Oy:n viestintäjohtaja Marica Lassus ja Elite Varainhoidon hallituksen puheenjohtaja Kari Juurakko.

 Messuille voi rekisteröityä kävijäksi veloituksetta 8.3. saakka osoitteessa:         www.vaasansijoitusmessut.fi

Lisätietoja antaa: Pohjanmaan Expo Oy,

toimitusjohtaja Jukka Hakala puh. 0400 669 600

« Uutisarkisto