Edu + Job - osaamisella työelämään!

Uusi messutapahtuma Kokkolassa – aitoja kohtaamisia ja mainioita mahdollisuuksia tiiviissä paketissa!

Kokkolan kaupunki, Pohjanmaan TE-toimisto, alueen yritykset, Centria ja Kpedu sekä Pohjanmaan Expo yhdistävät voimansa ja järjestävät ensimmäistä kertaa yhteisen rekrytointi-, kesätyö- ja koulutustapahtuman Kokkolan Kampushallissa 9.2.2017 klo 9-15
 
Edu+Job-messutapahtuma on suunnattu jatko-opintoihin hakeutuville nuorille ja aikuisille Keski-Pohjanmaalla sekä lähialueilla. Edu+Job toimii samalla kesätyö- ja rekryfoorumina. Ajankohta on oivallinen kesärekryn aloittamiselle kun tapaatte kasvotusten oikean kohderyhmän - haastattelut voi jopa hoitaa paikan päällä!
 
Messutapahtuman tavoitteena on samalla vahvistaa yhteistyötä oppilaitosten ja elinkeinoelämän välillä, jolla taataan alueen tulevaisuuden tekijät. Elikeinoelämä on mukana tiedottamassa ja innostamassa nuoria valitsemaan koulutus tai ammatti, joka mahdollistaa työllistymisen. 
 
Osastojen lisäksi on luokkahuoneita näytteilleasettajien käytössä, jossa on mahdollista järjestää kohdennettua ohjelmaa opiskelijoille, opetushenkilökunnalle ja työnhakijoille esim. työharjoittelusta, rekrytoinnista ja opiskelumahdollisuuksista.
 
Tervetuloa mukaan näytteilleasettajaksi! 

 

Kohderyhmät: 

  • Opiskelijat ja opetushenkilökunta Keski-Pohjanmaan alueella sekä lähialueilla
  • Kesätyö- ja harjoittelupaikkojen hakijat
  • Työnhakijat ja uranvaihtajat
  • Alueen elinkeinoelämä

 

Tarkemmat aikataulut ja osastohinnat löydät tapahtuman esitteestä.

 


Osastovaraukset ja lisätietoja:

 

 
Petra Långfors
projektivastaava
 
Puh. 06-318 5150 / 0400 969 549
Sähköposti: petra.langfors(at)pohjanmaanexpo.fi