Messut

Waasan Talous & Sijoitus

Waasan Talous & Sijoitus on Pohjanmaan suurin sijoitusalan messutapahtuma, joka järjestetään jo 18. kertaa Vaasan kaupungintalolla. Tapahtuma kerää vuosittain noin tuhat varainhoidosta ja säästämisestä kiinnostunutta kävijää ja aktiivista sijoittajaa vauraalta Vaasan seudulta.

Messuilla esitellään alan uusinta tietoa, tuotteita ja ratkaisuja yksityisille sijoittajille, yritysten talousjohdolle sekä sijoitusalan asiantuntijoille ja medialle.

Lisätietoja

Vaasa Wind Exchange & Solar

Vaasa Wind Exchange & Solar on intensiivinen, kahden päivän tapahtuma, joka kerää yhteen tuulivoima-alan ja aurinkoenergian asiantuntijoita ja vaikuttajia Pohjoismaista ja kauempaakin Euroopasta. Vaasa Wind Exchange & Solar järjestetään osana laajempaa EnergyWeek-tapahtumaa. Messut ja puheenvuorot tarjoavat tiiviin tietopaketin alan markkinatilanteesta ja kehitysmahdollisuuksista Pohjoismaissa ja muualla Euroopan alueella. Tapahtuman tavoitteena on koota yhteen yritykset, yksityishenkilöt ja alan toimijat, tarjota ratkaisuja tuulivoimarakentamisen haasteisiin ja tiedottaa tuulivoimasta myönteisessä hengessä.

Vaasa Wind Exchange & Solar järjestetään vuosittain maaliskuussa Vaasan Kaupungintalolla. 

Lisätietoja

Energy & Buildings

Energy & Buildings on Vaasa EnergyWeek -viikon yhteydessä järjestettävä rakennusalan ammattilaistapahtuma. Tapahtuma pureutuu energiahuollon sekä rakennus- ja kiinteistötekniikan kysymyksiin uudis- ja korjausrakentamisessa. Päivään on sisällytetty näyttelyosuus, näytteilleasettajien esitelmiä ja korkeatasoinen asiantuntijaseminaari, joka keskittyy energiatehokkaaseen korjausrakentamiseen. 

Energy & Building järjestetään vuosittain maaliskuussa Vaasan Kaupungintalolla.

 
Lisätietoja

Pohjanmaan Suurmessut

Pohjanmaan Suurmessut on Pohjanmaan suurin messutapahtuma, joka kokoaa seitsemän eri alan ammattilaiset saman katon alle. Pohjanmaan Suurmessut avaa kesän ja se on yksi vuoden odotetuimmista messutapahtumista. Messujen näyttelyaloja täydentävät inspiroiva, mielenkiintoinen ja sykähdyttävä ohjelma täynnä elämyksiä. Messuilla vierailee vuosittain n. 18 000 kävijää ja yli 250 näytteilleasettajaa.

Pohjanmaan Suurmessut järjestetään vuosittain huhtikuussa.

Lisätietoja

Vasara-messut

Vasara-messut on Pohjanmaan tärkein kohtaamispaikka rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen saralla. Vaasanseutu voi hyvin ja alueella rakennetaan ahkerasti. Ostovoimaiset asiakkaat tekevät messuilla runsaasti kauppaa ja hakevat tietoa alasta ja sen uutuuksista. Vasara-messut kerää yhteen n. 10 000 kävijää ja 170 eri näytteilleasettajaa. Tapahtumaa on järjestetty menestyksellä jo lähes 20-vuotta. Vuonna 2016 Vasara on laajentunut Kädentaito & Design -osiolla.

Vasara-messut järjestetään vuosittain lokakuussa Botniahallissa.

Lisätietoja

Pietarsaaren Kauppiasmessut

Jokatoinen vuosi järjestettävä Kauppiasmessut on Pietarsaarenseudun suosituin ja perinteisin kaupantekopaikka. Se tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden lisätä tunnettavuutta ja antaa kaasua loppuvuoden myynnille. Messut koostuu kahdeksasta houkuttelevasta toimialasta ja yhdessä ne luovat Kauppiasmessulle välittömän ja lämpimän tunnelman täynnä mahdollisuuksia. Ammattitaitoiset näytteilleasettajat ja kävijät ovat tapahtuman keskipisteessä, mutta tämän lisäksi messuilla järjestetään kiinnostavaa ohjelmaa koko perheelle.

Kauppiasmessut järjestetään joka toinen vuosi marraskuussa Pietarsaaren Tellushallissa.

Lisätietoja

Knowhow

Knowhow koulutus-, työelämä- ja vapaa-aikamessut on Pohjanmaan suosituin ja suurin nuortentapahtuma! Messuilla tavoittaa tuhansia aktiivisia nuoria, jotka etsivät tietoa koulutusvaihtoehdoista ja työelämän tarjoamista mahdollisuuksista. Messuilla esittäytyy toisen ja kolmannen asteen oppilaitokset sekä työelämä ja alueen aktiiviset vapaa-ajan harrastajat. 

Knowhow-messut järjestetään vuosittain marraskuussa Botniahallissa. 

Lisätietoja

Edu+Job

Edu+Job järjestetään Kokkolan Kampushallissa helmikuussa. Messutapahtuma on suunnattu erityisesti jatko-opintoihin hakeutuville nuorille ja aikuisille.

Edu+Job toimii samalla kesätyö- ja rekryfoorumi. Tapahtumaan osallistuu alueen yrityksiä jotka rekrytoivat kevään aikana yli 1000 kesätyöntekijää Keski-Pohjanmaan alueelta. 

Lisätietoja