Mässprogram

Placering 2016 i Wasa

Placering i Wasa är det största mässevemenaget i Österbotten för placering, sparande och förmögenhetsförvaltning. Mässan är den viktigaste mötesplatsen i regionen. Här besvarar experterna inom branschen dina frågor kring pengar och hur du kan få dem att växa. På mässan kastar vi också ljus över utsikterna på placeringsmarknaden.

Placering i Wasa ordnas varje år i februari vid Vasa stadshus.

Info

Vaasa Wind Exchange & Solar

Vaasa Wind Exchange är ett intensivt tvådagars evenemang, där experter inom branschen och beslutsfattare från de nordiska länderna och övriga Europa samlas. Vaasa Wind Exchange ordnas som en del av Vaasa EnergyWeek. Mässan och anförandena erbjuder ett kompakt informationspaket om marknadsläget och branschens utvecklingsmöjligheter i Norden och övriga Europa. Målet med vindkraftsevenemanget Vaasa Wind Exchange är att samla företag, privatpersoner och aktörer i branschen, erbjuda lösningar för byggandet av vindkraft samt informera om vindkraft i en positiv anda. Vaasa Wind 

Exchange & Solar ordnas varje år i mars i Vasa stadshus. 

Info

Energy & Buildings

Energy & Buildings är ett professionellt evenemang för byggbranschen som ordnas i samband med veckan Vaasa EnergyWeek. Det förnyade och utvidgade evenemanget behandlar frågor kring energiförsörjning samt bygg- och fastighetsteknik för nybyggen och renoveringsobjekt. År 2016 innehåller dagen en mässa, utställaranföranden och ett högklassigt expertseminarium med fokus på energieffektiv renovering.

Energy & Buildings ordnas varje år i mars i Vasa stadshus. 

Info

Österbottens Stormässa

Österbottens Stormässa är Österbottens största mässevenemang som samlar proffs från sju olika utställningsbranscher under ett tak. Österbottens Stormässa inleder sommarsäsongen och är ett av årets mest väntade mässevenemang. Mässan kompletteras med ett inspirerande, intressant och fascinerande program fyllt av upplevelser. Mässan besöks årligen av ca 18 000 besökare och över 250 utställare. År 2016 firar Österbottens Stormässa 20-års jubileum. 

Österbottens Stormässa ordnas varje år i april i Botniahallen. 

Info

Vasara byggmässan + Möbel + Hantverk & Design

Vasara Byggmässan och Möbel-evenemanget är den viktigaste mötesplatsen inom byggande, renovering och inredning i Österbotten. Vasaregionen är framgångsrik och det byggs flitigt i området. Köpkraftiga kunder handlar gärna på mässan och söker efter information om branschen och dess nyheter. Vasara + Möbel -evenemanget samlar årligen över 10 000 besökare och närmare 170 utställare. Evenemanget har ordnats med framgång snart 20 år.  Mässan 2016 kompletteras med ett nytt temaområde - Hantverk & Design.

Vasara byggmässan + Möbel ordnas varje år i oktober i Botniahallen.

Info

Köpmannamässan i Jakobstad

Köpmannamässan är regionens största och mest mångsidiga mässevenemang och en populär affärsplats. Mässan erbjuder företagen ett enastående tillfälle att öka kännedomen och samtidigt öka försäljningen årets sista månader. Köpmannamässan omfattar åtta attraktiva utställningsbranscher vilka bjuder besökaren på en mångsidig dukning produkter och tjänster varvat med intressanta programinslag. Mässans sakkunniga utställare erbjuder produktnyheter, smakprov, julklappstips, råd och inspiration och en mängd attraktiva mässerbjudanden.

Köpmannamässan ordnas vartannat år i Tellushallen i Jakobstad.

Info

Knowhow

Knowhow utbildnings-, arbetslivs- och fritidsmässan är Österbottens stora och populära ungdomsevenemang! På mässan träffar du tusentals aktiva ungdomar som söker information om utbildningsalternativ och arbetslivets möjligheter. I mässan deltar andra och tredje stadiets utbildningsinstanser, näringslivet och aktörer som erbjuder fritidsaktiviteter.

Knowhow-mässan ordnas varje år i Botniahallen. 

Info