Tiedotteet

09.05.2017

Lakeus Kokkaa -tapahtuman järjestelyvastuu on siirtynyt Pohjanmaan Expo Oy:lle, jolla on lähes 30 vuoden kokemus messujen, tapahtumien ja asiakastilaisuuksien järjestämisestä Pohjanmaalla. Lakeus Kokkaa -tapahtuma järjestetään nyt jo kuudennen kerran. 

16.03.2017
Pohjanmaan Suurmessut (22.-23.4.) tarjoaa jälleen korean kattauksen inspiraatiota, tuotteita ja ideoita pohjalaisille messuvieraille. 
30.01.2017

Uutuusmessut 9.2.2017 Kokkolan Kampushallissa.

21.11.2016

Koko perheen Kauppiasmessut järjestettiin Pietarsaaren Tellushallissa menneenä viikonloppuna. Kahdeksan eri alan messutapahtuma keräsi lähes 150 näytteilleasettajaa ja 8108 kävijää. Messut tarjosi kävijälle monipuolisen kattauksen tuotteita ja palveluita sekä houkuttelevaa ohjelmaa. Messujen ammattitaitoiset näytteilleasettajat esittelivät uutuustuotteita ja joululahjaideoita, tarjosivat maistiaisia ja antoivat kävijöille neuvoja ja inspiraatiota. Paikan päällä tehtyjen kyselyjen mukaan näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä messuihin.08.11.2016

Odotetut koko perheen Kauppiasmessut järjestetään parin viikon päästä 19.-20.11.2016 Tellushallissa. Suosituilla messuilla on pitkät perinteet ja tänä syksynä Kauppiasmessut järjestetään jo 17. kerran. Tapahtuman järjestäjä Pohjanmaan Expo odottaa innokkaasti tulevia Kauppiasmessuja yhdessä yhteistyökumppanin Pietarsaaren Kauppiasyhdistyksen kanssa. Kauppiasmessuilla on lähes 150 näytteilleasettajaa ja messuille odotetaan 10 000 kävijää.
  

08.11.2016

Pohjanmaan suurin koulutus-, työelämä-, ja vapaa-aikatapahtuma järjestetään jälleen Botniahallissa 23.-24. marraskuuta. Yhden illan ja yhden päivän tehokas messutapahtuma on yksi syksyn suosituimmasta nuorten tapahtumista. Kutsumme messuille 8.-9. -luokkalaiset, heidän vanhempansa, lukiolaiset, toisen asteen opiskelijat, korkeakouluopiskelijat,  työnhakijat ja uudelleenkouluttautujat. Tapahtuma kerää tänä vuonna saman katon alle yli 110 näytteilleasettajaa ja messuille odotetaan n. 9000 messuvierasta. Messut kokoaa yhteen niin koulutusvaihtoehdot, työelämän mahdollisuudet kuin vapaa-ajantoimijoita.

31.10.2016

Vasara-messut järjestettiin viikonloppuna Botniahallissa. Messuilla vieraili yhteensä 9108 kävijää. Messukävijöitä kiinnosti erilaiset rakentamisen tuotteet ja palvelut ja myös kodin saneeraukseen tarkoitetut palvelut ja tuotteet olivat kävijöitä kiinnostavia. Messujen näytteilleasettajat saivat paljon kontakteja ja kauppaa eri tuotteista ja palveluista tehtiin runsaasti. Messujen uusi teema-alue Kädentaidot & Design otettiin innolla vastaan messukävijöiden puolesta ja ostoksia tehtiin mm. koruista ja vaatteista sekä käsityötarvikkeista.

31.10.2016

Vasara-messut on toiminut pohjalaisten rakentajien ja remontoijien tiedon, taidon ja ideoiden lähteenä jo 17 vuotta. Messut tarjoaa monia vaihtoehtoja ja puolueetonta tietoa omien päätösten tueksi, oli kysymyksessä sitten uuden rakentaminen tai vanhan saneeraaminen. Mukana on runsaasti uusia näyttelyosastoja jo tutuksi tulleiden yritysten lisäksi. Tänä vuonna keskiöön on noussut  etenkin energian säästäminen ja energiatehokas rakentaminen ja hometalkoot. Lisäksi messuilla esitellään eri talopaketit, aurinkosähkö, tehokkaat lämpöpumput, energiatehokkaat takat ja lisäksi sisustaminen korostuu tänä vuonna messuilla runsaasti. Mukana on mm. kankaita, piensisustustavaroita ja myös Huonekalu-puolella on nähtävissä uusia huonekaluja jopa Tanskasta asti. Messut odotetaan noin 12 000 kävijää ja messuilla on yli 180 näytteilleasettajaa.

23.08.2016


Pohjanmaan Expon kevät sujui hienosti. Suurmessut, joka on Pohjanmaan Expon vanhin messutapahtuma, täytti keväällä täydet 20 vuotta. Messujen suosio näkyi yli 17 000 messukävijässä, jotka tekivät ahkerasti ostoksia näytteilleasettajien osastoilla. Pohjanmaan Expo teki Suurmessuilla kattavan kävijätutkimuksen Probic Oy:n kanssa ja tulokset olivat erittäin positiiviset. Yli 80 prosenttia kävijöistä kertoi käyvänsä Suurmessuilla vuosittain tai lähes joka vuosi ja lisäksi yli 90 prosenttia suosittelee tapahtumaa myös muille. Yli 90 prosenttia koki saavansa messuilta itselleen hyödyllistä tietoa ja yli 70 prosenttia teki messuilla myös ostoksia. Messut ovat tutkimuksen mukaan edelleen aito kohtaamis- ja ostospaikka, josta haetaan myös ideoita ja elämyksiä.

22.04.2016

Pohjanmaan Suurmessut täyttää tänä vuonna 20-vuotta ja messuja juhlitaan 23.-24. huhtikuuta juhlavin menoin. Yli 250 näytteilleasettajaa täyttävät Botniahallin ja ohjelmaakin nähdään seitsemällä eri alueella. Seitsemän eri messualan suurtapahtuma on todellinen kokoperheen tapahtuma, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Pohjanmaan Suurmessut onkin monelle kevään ja kesän avaaja ja messuilla vierailee vuosittain lähes 18 000 kävijää.

08.04.2016

Pohjanmaan Suurmessut juhlii juhlavuottaan ja ohjelmaan päivittyy upeita lisäyksiä.

Fanijärjestö Nordic Garrison saapuu Tähtien sota –elokuvista tuttujen pahisten kanssa messuille. Hahmojen tarkoitus ei ole pelotella kävijöitä pimeällä puolelle, vaan vierailuillaan he ovat mukana tekemässä hyvää. Bad Guys Doing Good –teeman alla aidot pahikset Royal Guard, Imperial Gunner, Incinerator Trooper, Jawa ja Shadow Trooper voi tavata messuhallissa lauantaina koko päivän. Kävijällä on myös mahdollisuus veloituksetta kuvauttaa itsensä suosikkipahiksen kera . Yhteistyö toteutetaan valokuvaaja Jukka Vähälummukan kanssa.

30.03.2016

Pohjanmaan Suurmessut (23.-24.4.2016) juhlii tänä vuonna juhlavuottaan. Kokoperheen suurtapahtuma täyttää 20-vuotta ja ohjelmakattaus on korea. Seitsemän eri messualan tapahtuma tarjoaa ostettavaa, näkemistä ja kokemuksia runsain mitoin ja messujen ohjelma luo messuhalliin iloista juhlatunnelmaa. Messujen näyttelyalat ovat: Matkailu, Hyvän Elämän Coctail, Vene & Moottori, Koti & Tekniikka, Ruoka, Puutarha & Mökki ja Kirja.

01.03.2016

Pohjanmaan vuosittainen sijoitusalan tapahtuma kokoaa jälleen alan ammattilaiset Vaasan kaupungintalolle torstaina 10. maaliskuuta.  Mukana on 18 näytteilleasettajaa ja messujen aikana kuullaan yli 20 eri puheenvuoroa. Asiantuntijat tarjoavat aktiivisille sijoittajille, alan ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille ajankohtaista tietoa varainhoidon ja sijoittamisen palveluista. Tietoiskuja järjestetään Kamarimusiikkisalissa ja 3. kerroksen Peilisalissa. Näytteilleasettajat ovat yleisön tavattavissa messuosastoillaan juhlasalissa ja aulassa.

16.02.2016

Vuonna 2016 on jälleen suosittujen koko perheen Kauppiasmessujen vuoro. Odotettu messutapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Tellushallissa 19.-20. marraskuuta. Kahdeksan eri näyttelyalan messutapahtuma houkuttelee lähes 200 näytteilleasettajaa koko Pietarsaaren seudulta ja myös muualta Suomesta. Lämminhenkinen tunnelma, elämyksiä antava ohjelma ja ostovoimaiset kävijät sekä mielenkiintoiset näytteilleasettajat tekevät Kauppiasmessuista uniikin ja tärkeän kauppapaikan Pietarsaaressa.

16.02.2016

Muistatko Pohjanmaan Suurmessut vuonna 1997? Paikkana toimi juuri avattu Botniahalli, jossa maali vielä tuoksui ja juoksuradat tuntuivat karheilta. Messuille jonotettiin sankoin joukoin ja messuilla vierailikin ennätykselliset 28 000 kävijää.  Tästä sai alkunsa myös Pohjanmaan Suurmessut sellaisena kuin me sen tänä päivänä tunnemme.


11.12.2015


Pohjanmaan Expo järjesti kuluneena vuotena viisi messutapahtumaa ja tuotti lisäksi Pop-up Pohjanmaa -tapahtuman Helsinkiin, Senaatintorille, kesäkuussa sekä Vaasanseudun alihankintayritysten yhteisosaston Tampereen Alihankinta-messuille syyskuussa. Messujen suosio näkyy kävijä- ja näytteilleasettajamäärissä.  Pohjanmaan Expon messuilla vieraili tänä vuonna yli 37 000 kävijää ja 660 näytteilleasettajaa. Pohjanmaan Expo lisää tuottavuutta ja antaa lisä-arvoa yrityksille koko Pohjanmaan alueella.

17.11.2015


Knowhow-messut on alueemme suurin nuorten messutapahtuma. Messut järjestetään jo 12. kertaa ja tänä vuonna tapahtuma tarjoaa ennätyksellisen paljon hyödyllistä infoa, kontakteja ja ideoita niin nuorille kuin myös opettajille, opoille ja oppilaiden vanhemmille. Mukana on yhteensä yli 150 näytteilleasettajaa. Messujen järjestäjänä toimii Pohjanmaan Expo Oy.

26.10.2015

Pohjanmaan suurimmat ja tärkeimmät rakennus- ja sisustusalan messutapahtumassa tehtiin viikonloppuna kauppaa talopaketeista, kesämökeistä, uudisasunnoista,  energiaratkaisuista, tonteista, saunoista, tulisijoista, sisustustuotteista, huonekaluista sekä muista kotiin liittyvistä tuotteista ja palveluista.  Kosteus, home ja ilmanvaihto kiinnostivat ja messujen maalaustyönäytös innosti kävijöitä uutuustuotteisiin. Messujen tarjonta kiinnosti erityisesti lapsiperheitä ja nuoria sisustajia, mutta monet lähtivät liikkeelle myös sunnuntain hyväntekeväisyyshuutokaupan vuoksi. Aki Palsanmäki viihdytti yleisöä raikuvasti ja messuilla vasaroitiin hyvää Vaasan vihertoimelle lasten leikkipuistoon yhteensä 1725 euron arvosta. 


09.09.2015

Pohjanmaan Expo on jo yli 25 vuoden ajan tehnyt tapahtumia ja messuja Pohjanmaan alueella -  aina yhtä suurella intohimolla. Pohjanmaan Expon tuottamat messutapahtumat keräävät vuosittain kymmeniätuhansia kävijöitä ja lähes tuhat näytteilleasettajaa. Messujen arvo koko Vaasan kaupungille ja sen elinkeinolle, kuten hotelleille ja ravintoloille, on valtava. Todellisissa kasvukeskuksissa messut kehittyy jatkuvasti. Vaasa on messujen myötä noussut yhdeksi Suomen tapahtumakaupungeista.

04.06.2015

Kolmen päivän aikana tapahtuma tarjoaa kävijöille satakunta elämystä.

Tapahtuma Pop-up Pohjanmaa saapuu Helsinkiin 11.–13.6. Jokavuotiset maakuntajuhlat näyttävät tällä kertaa joltain aivan muulta – noin viidestäkymmenestä kontista rakentuva alue on saanut inspiraationsa Pohjanmaan maakunnan vientivetoisuudesta.

27.05.2015

Pohjanmaan Keittiö avaa ovensa kolmeksi päiväksi kesäkuussa (11.–13.6.) Senaatintorilla Helsingissä. Kyseessä on ainutlaatuinen yhteistyö, jossa laadukkaat raaka-aineet kohtaavat parhaita pohjalaisantimia tarjoavan konseptin. Konseptin takana on Kim Hellman, vaasalaisravintoloiden Gustav Wasa ja Seglis omistaja.

20.04.2015

Pohjanmaan Suurmessut saatettiin onnistuneesti päätökseen ja kesäkin on nyt virallisesti avattu!
Messukävijöitä kiinnosti erityisesti seitsemän eri alueen ja lavan ohjelmat sekä seitsemän eri alojen näytteilleasettajat.
Kauppaa tehtiin ahkerasti, erityisesti Ruoka-puolella, Hyvän elämän coctail -osastoilla, Puutarhassa sekä Koti & Mökki-  ja vene -puolella. Lisäksi Viron kylpylät ja Pohjois-Ruotsin matkailukohteet olivat yleisön mieleen.
Messuilla vieraili yli 230 näytteillesettajaa ja 16 859 kävijää.

23.03.2015


Pohjanmaan suurin ja tärkein kohtaamispaikka on Pohjanmaan Suurmessut huhtikuun 18.-19. päivä. Kevään kohokohta avaa kesän ja kevään odotuksen toden teolla. Messuhalli on täynnä ostettavaa, kun yli 200 näytteilleasettajaa esittelee omat tuotteensa upeassa messutunnelmassa. Arjen pikkuhelpottajat, himoshoppaajan unelmat, puutarhurin vinkit, kotikokkaajan maukkaimmat reseptit, kirjanystävän kesälukemiset ja tietenkin kesälomailijan parhaat lomakohteet ovat kaikki esillä kevään suurenmoisilla Suurmessuilla. Seitsemän eri alan inspiroivalla messukokonaisuudella on tarjottavana kaikille jotain. Kun laukut ovat täyttyneet ostoksista ja mieli on täynnä elämyksiä, on kesä valmis alkamaan.

24.02.2015

Energia- ja ympäristöteknologiasta on kehittymässä yksi Suomen tärkeimmistä viennin vetureista. Pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä sijaitsee Vaasanseudulla. Lisäksi toistaiseksi Suomen suurin tuulivoimapuisto on valmistumassa Vähäänkyröön, Vaasaan. Tuulivoimakapasiteetti kasvaa ja Pohjamaa on yksi alue, jossa on suotuisat olosuhteet tuulivoimalle, joten on luontevaa, että kansainvälinen tuulivoiman huipputapahtuma - Vaasa Wind Exchange & Solar - järjestetään jälleen Pohjanmaalla 17.-18.3. Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Pohjanmaan Expo Oy.24.02.2015

Pohjanmaan suurin messutapahtuma, Pohjanmaan Suurmessut, toivottaa jälleen kevään tervetulleeksi suurenmoisella tapahtumallaan! Messut järjestetään 18.-19.4.2015 Bontiahallissa ja näytteilleasettajia odotetaan jälleen yli 250. Seitsemän eri näyttelyalan (Matkailu, Ruoka, Hyvän elämän cocktail, Puutarha & Mökki, Vene & Moottori, Koti & Tekniikka ja Kirja)  suurtapahtuma tarjoaa ohjelmaa, elämyksiä ja ostettavaa kassikaupalla.

04.02.2015

Pohjanmaan suurin, vuosittainen sijoitusalan messutapahtuma järjestetään jo 16:ta kertaa. Messut kutsuu kaikki varainhoidosta, sijoittamisesta ja säästämisestä kiinnostuneet Vaasan kaupungintalolle torstaina 12.2. klo 9-16.30.

26.11.2014

Pohjanmaan suurin koulutus-, työelämä-, ja vapaa-aikatapahtuma järjestetään jälleen Botniahallissa 19.-20. marraskuuta. Yhden illan ja yhden päivän tehokas messutapahtuma on yksi syksyn suosituimmasta nuorten tapahtumista. Kutsumme messuille 8.-9. -luokkalaiset, heidän vanhempansa, lukiolaiset, toisen asteen opiskelijat, korkeakouluopiskelijat, työnhakijat ja uudelleenkouluttautujat. Tapahtuma kerää tänä vuonna saman katon alle yli 130 näytteilleasettajaa ja messuille odotetaan n. 9000 messuvierasta. Messut kokoaa yhteen niin koulutusvaihtoehdot, työelämän mahdollisuudet kuin vapaa-ajantoimijoita.

29.08.2014

Pietarsaaren Kauppiasmessut järjestetään jo 16. kerran, 15.-16. marraskuuta Tellushallissa. Messutapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy yhteistyössä Pietarsaarenseudun Kauppiasyhdistyksen kanssa. Kauppiasmessut on alueen suurin ja monipuolisin messutapahtuma, joka markkinoidaan koko perheen tapahtumana. Tapahtumakokonaisuus tarjoaa kävijälle monipuolisen kattauksen tuotteita ja palveluita sekä eriaiheista ohjelmaa. Nähtävää, maistettavaa, ostettavaa ja tekemistä löytyy kaikenikäisille kävijöille.

26.08.2014

Pohjanmaan Expo tarjoaa tänä syksynä erilaisia messutapahtumia alueen yrittäjille ja messukävijöille. Messut ovat digitaalisen median rinnalla nostaneet suosioitaan. Messut on mediana todettu olevan viidenneksi tärkein markkinointikanava yrityksille ja puhutaankin sen olevan maailman sosiaalisin media. Kasvokkain kohtaamisen merkitys on kasvanut ja asiakkaalle on tärkeää olla läsnä kaikilla aisteilla, valmiina löytämään uutta. Kohtaamiset tuovat elämyksiä ja tuottavat yrityksille tulosta.

10.03.2014

Pohjanmaan suurin messutapahtuma, Pohjanmaan Suurmessut, järjestetään jälleen kuukauden päästä 12.-13. huhtikuuta Botniahallissa Vaasassa. Tuttuun tapaan messuilla nähdään satoja näytteilleasettajia, hurmaavaa ohjelmaa ja kerätään kauppakassit täyteen kevään ja kesän uutuuksia.
 

05.02.2014

Pohjanmaan Expo on Pohjanmaan suurin messujärjestäjä ja se on kasvattanut palvelujaan ja tapahtumiaan vuosi vuodelta. Viime vuonna Pohjanmaan Expo laajensi toimintaansa kongressipalveluihin ja mm. viime syksynä lanseerattiin uusi messutapahtuma Vasara Pohjanmaan Rakennusmessujen yhteydessä, Huonekalu-messut. Pohjanmaan Expo kehittää jatkuvasti toimintaansa ja tarjoaa sekä pohjalaisille asiakkaille että näytteilleasettajille ympäri Suomen laadukkaita ja ajantasalla olevia tapahtumia ja palveluita.  

Messut ovat digitaalisessa mediassa nostaneet suosioitaan. Messut on mediana todettu olevan viidenneksi tärkein markkinointikanava yrityksille ja puhutaankin sen olevan maailman sosiaalisin media. Kasvokkain kohtaamisen merkitys on kasvanut ja asiakkaalle on tullut tärkeäksi olla läsnä kaikilla aisteilla, valmiina löytämään uutta. Kohtaamiset tuovat elämyksiä ja tuottavat yrityksille tulosta.
 

05.11.2013

Pohjanmaan suurin koulutus-, työelämä-, ja rekrytointitapahtuma järjestetään jo kymmenettä kertaa Botniahallissa 20.-21. marraskuuta. Yhden illan ja yhden päivän tehokas messutapahtuma on yksi syksyn suosituimmasta nuorten tapahtumista.. Kutsumme messuille 8.-9. -luokkalaiset, heidän vanhempansa, lukiolaiset, toisen asteen opiskelijat, korkeakouluopiskelijat, työnhakijat ja uudelleenkouluttautujat. Tapahtuma kerää tänä vuonna saman katon alle yli 140 näytteilleasettajaa ja messuille odotetaan n. 9000 messuvierasta. Messut kokoaa yhteen niin koulutusvaihtoehdot kuin työelämän mahdollisuudet. 

 
19.09.2013

Syksyn suurin messutapahtuma lähestyy. Rakentamisen erikoistapahtuma Vasara Pohjanmaan Rakennusmessut järjestetään nyt 14. kerran, ja se kerää Botniahalliin n. 200 alan yritystä ja n. 14 000 kävijää. Uutuustapahtuma Huonekalu 2013 tuo oman lisänsä tapahtumaan, mukana on runsaasti alan toimijoita. Messuilla on myös todella monipuolinen ohjelma.

19.08.2013

Pohjanmaan Expo järjestää kaksi suurta messutapahtumaa Botniahallissa tänä syksynä. Lokakuussa (26.-27.10) järjestetään Vasara Pohjanmaan Rakennusmessut ja samassa yhteydessä uutuus Huonekalu2013. Marraskuussa (20.-21.11) on vuorossa Knowhow koulutus-, työelämä- ja rekrytointimessut. Syksyn tapahtumiin kuuluu myös Tampereen kansainväliset Alihankinta-messut, jonne Pohjanmaan Expo koordinoi yhteisosaston seudun yrityksille. Messut järjestetään syyskuussa ja yhteisosasto on loppuunmyyty. 

21.04.2013

Pohjanmaan Suurmessut ja Vaasan Kirjamessut järjestettiin viikonloppuna ja jälleen nähtiin Botniahallissa mitä kiinnostavimpia näytteilleasettajia, huikeampia esityksiä ja elämyksiä. Saman katon alle  16 259  kävijää kerännyt Pohjanmaan suurin messutapahtu oli onnistunut ja näytteilleasettajat olivat erittäin tyytyväisiä tapahtumaan ja he  tekivät hyvin kauppaa.

10.04.2013

Pohjanmaan Suurmessuja on järjestetty menestyksekkäästi jo reilun 20-vuoden ajan ja joka vuosi Botniahallissa on nähty mitä kiinnostavimpia näytteilleasettajia, huikeampia esityksiä ja elämyksiä. Saman katon alle 20 000 kävijää keräävä Pohjanmaan suurin messutapahtuma järjestetään jälleen tuttuun tapaan 20.-21. huhtikuuta  ja tänäkin vuonna kävijät pääsevät kurkistamaan tulevan kesän uutuuksiin ja mahdollisuuksiin.

04.04.2013

Huhtikuun puolivälissä nautitaan keväästä jo täysin rinnoin ja kesälukemiset houkuttelevat ovella.  Vaasan Kirjamessut tuo kevään suosituimpia ja mielenkiintoisimpia kirjailijoita vierailemaan kauniissa rantakaupungissamme Vaasassa. Vaasan Kirjamessut järjestetään jo viidettä kertaa Pohjanmaan Suurmessujen yhteydessä ja yhdessä tapahtuma onkin laakean Pohjanmaan suurin messutapahtuma.

16.01.2013

Pohjanmaan Expolla takana onnistunut messuvuosi!

08.11.2012

Pohjanmaan suurin koulutus-, työelämä-, ja rekrytointitapahtuma järjestetään jo yhdeksättä kertaa Botniahallissa 21.-22. marraskuuta. Yhden illan ja yhden päivän tehokas messutapahtuma on yksi syksyn suosituimmasta nuorten tapahtumista. Tapahtuma kerää tänä vuonna saman katon alle lähes 150 näytteilleasettajaa ja messuille odotetaan jälleen lähes 9000 messuvierasta. Messut kokoaa yhteen niin koulutusvaihtoehdot kuin työelämän mahdollisuudet.

31.10.2012

Pietarsaaren Kauppiasmessut järjestetään jo 15. kerran. Ajankohta on 17.-18. marraskuuta ja pitopaikkana Tellushalli. Messutapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy yhteistyössä Pietarsaarenseudun Kauppiasyhdistyksen kanssa.

29.08.2012

Messuyhtiö Pohjanmaan Expolla on edessään todella vilkas messusyksy. Tänä vuonna järjestetään Botniahallissa vielä kaksi suurta messutapahtumaa, Vasara Pohjanmaan Rakennusmessut lokakuussa ja Knowhow koulutus-, työelämä- ja rekrytointimessut marraskuussa. Pietarsaaressa järjestetään puolestaan suositut koko perheen Kauppiasmessut marraskuussa ja syyskuun Tampereen kansainvälisille Alihankinta-messuille koordinoidaan EnergyVaasa-yhteisosasto seudun alihankkijoille. 

08.08.2012

Suositut Kauppiasmessut Pietarsaaressa järjestetään 17-18.11. Telluhallissa. Messujen järjestäjinä toimivat Pohjanmaan Expo Oy ja Pietarsaarenseudun Kauppiasyhdistys.  

15.05.2012

Pietarsaaren Kauppiasmessut järjestetään jo 15. kerran. Ajankohta on viikkoa ennen Pietarsaaren joulunavausta, eli 17.-18. marraskuuta ja pitopaikkana Tellushalli. Messutapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy yhteistyössä Pietarsaarenseudun Kauppiasyhdistyksen kanssa.

04.04.2012

Pohjanmaan Expo Oy järjestää Pohjanmaan Suurmessut & Vaasan Kirjamessut Botniahallissa 21.-22. huhtikuuta. Kaksipäiväisille messuille odotetaan 20 000 kävijää ja näytteilleasettajamäärä on yli 270. Messuille saapuu paljon uusia näytteilleasettajia ja kokonaisuus tarjoaa nähtävää, maistettavaa, ostettavaa ja tekemistä kaikenikäisille kävijöille.

22.03.2012

Pohjanmaan Expo järjestää Pohjanmaan Suurmessut ja Vaasan Kirjamessut Botniahallissa (Vaasa-Mustasaari) 21.-22. huhtikuuta. Suosittu kaksipäiväinen messutapahtuma kerää Botniahalliin joka kevät yli 250 näytteilleasettajaa ja 20 000 kävijää koko Pohjanmaan alueelta. Messujen keskeiset näyttelyalat ovat matkailu, voi hyvin, ruoka, palvelut, koti ja mökki, puutarha, vene & moottori ja kirja. Messujen yhteydessä järjestetään monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille kävijöille. Kirjailijavieraat kahdella lavalla, päälavan näytökset ja puheenvuorot, Pohjalaisen ohjelmalava, messukeittiön juhlalliset menut, upea messupuutarha, lasten aktiviteetit ja ammattilaisten neuvontapisteet tarjoavat kävijöille elämyksiä, ideoita ja inspiraatiota.

17.01.2012

Pohjanmaan Expo järjesti kuusi messutapahtumaa vuonna 2011. Messutapahtumiin osallistui yhteensä 48 839 (58 073) kävijää ja 724 (889) näytteilleasettajaa. Myytyä näyttelypinta-alaa oli yhteensä 8843 (9634) neliötä. Erinomaiset kävijä- ja näytteilleasettajamäärät vaikuttivat positiivisesti yhtiön liikevaihtoon, joka myös viime vuonna nousi yli miljoonan euron.  

07.11.2011

Vasara-messuille osallistui viikonloppuna yli 200 näytteilleasettajaa ja osastoilla kävi kuhina aamusta iltaan.  Rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta kiinnostuneet pohjalaiset kävijät ottivat kaikki irti messuvierailusta ja kontakteja syntyi myyjien ja asiakkaiden välillä todella paljon. Messuilla vieraili perjantaista sunnuntaihin 14 057 kävijää.

29.09.2011

Kaikkien rakentamisesta, remontoinnista ja  sisustamisesta kiinnostuneiden mielenkiinto keskittyy lokakuun viimeisenä viikonloppuna Botniahalliin. Vasara – Pohjanmaan Rakennusmessut järjestetään kolmipäiväisenä tapahtumana 28.-30. lokakuuta, ja messuosastot on myyty loppuun. Ennätyssuuret messut on houkutellut mukaan yli 200 näytteilleasettajaa, alan yritysten kaarti on kattava ja messujen sisältö monipuolinen. Kävijöitä odotetaan viikonlopun aikana 15 000. 

24.08.2011

Tänä syksynä järjestetään Botniahallissa kaksi suurta messutapahtumaa, Vasara – Pohjanmaan Rakennusmessut lokakuussa ja Knowhow koulutus-, työelämä- ja rekrytointimessut marraskuussa. Messut järjestä messuyhtiö Pohjanmaan Expo Oy.

19.04.2011

Viime viikonlopun Pohjanmaan suurimmilla messuilla vieraili yhteensä 21 023 kävijää. 

16.04.2011

Netbok -projekti saatiin päätökseen ja iPadin voittaja arvottiin! Onnelliseksi voittajaksi kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin Nanna Anttila Helsingistä.

25.03.2011

Pohjanmaan Expo Oy järjestää Pohjanmaan Suurmessut & Puutarhamessut & Vaasan Kirjamessut Botniahallissa 16.-17.4. Kaksipäiväisille messuille odotetaan 20 000 kävijää ja näytteilleasettajamäärä on n. 250. Messuille saapuu paljon uusia näytteilleasettajia ja kokonaisuus tarjoaa nähtävää, maistettavaa, ostettavaa ja tekemistä kaikenikäisille kävijöille. 

22.03.2011

Nyt jo 17. Elviira Rakennusmessut järjestettiin menneenä viikonloppuna Kokkolan urheilutalolla. Kaksipäiväinen ja tiivis messutapahtuma kokosi jälleen saman katon alle remontoinnin, rakentamisen ja sisustamisen erikoisliikkeet, maahantuojat, alihankkijat ja jälleenmyyjät. Messuilta haetaan perinteisesti vauhtia rakennus- ja remontointiprojekteihin ja ideoita sisustamiseen. Messut on kevään suurin messutapahtuma Keski-Pohjanmaalla. Messut kiinnostivat ja yleisöä riittikin kahdeksi päiväksi yhteensä 4159 henkilöä.

25.02.2011

Nyt jo 17. kertaa järjestettävät Elviira Rakennusmessut järjestetään 19.-20. maaliskuuta
Kokkolan urheilutalolla.

09.02.2011

Suosittu Vaasan Sijoitustapahtuma järjestetään ensi viikolla.

26.01.2011

Pohjanmaan Expo Oy järjestää viisi messutapahtumaa vuonna 2011.

10.01.2011

Messujärjestäjä Pohjanmaan Expo Oy ja Kustannusyhtiö Söderström avasi netbook.fi verkkosivut, jonka myötä kutsutaan kaikki mukaan kirjoittamaan yhteistä kirjaa netissä.